About me

DiGi Roaming [International Roaming]

tajaan secantikmanis on Monday, September 23, 2013

Assalamualaikum
This is a 48 hours sponsored post

Creadit Photo

Semua sihat ke? Alhamdulillah, Leya sihat walaupun sibuk dengan kehidupan sebagai seorang pelajar. Bila penat dengan belajar, fikir hendak buat FYP, sampaikan terfikir dah siap semua kertas kerja FYP Leya nak pergi HOLIDAY.

Tempat sudah ada. Budget pun sudah ada. Tetapi yang paling penting sekali WAJIB ada ROAMING.

ROAMING tersangat la  penting untuk cari tempat makan, google map cari tempat yang menarik, semak cuaca pada hari tersebut okey ke tidak untuk pergi berjalan. Dengan ada ROAMING ni senang, tak payah call atau sms.. WASSUP je kawan-kawan.

Sebelum terlupa, yang paling paling penting dengan adanya ROAMING ni of course la nak UPDATE status dekat Twitter dan Facebook, dan uploade gambar dekat Instagram.

Berita baik kepada sesiapa yang hendak pergi bercuti dan mencari ROAMING dengan kadar MURAH. Sekarang DiGi ada buat campaign DiGi Roaming (Outbound) di mana customer boleh pilih plan rate.

Data usage of 3MB and above will be charged at a flat rate (daily max cap) of :
  • RM32/day
  • RM36/day
  • RM56/day
For data usage less than 1MB will be charge at :
  • RM10.66/MB with 10kb charging block = RM32/day
  • RM12/MB with 10kb charging block = RM36/day
  • RM18.66/MB with 10kb charging block = RM56/day
Untuk info yang lebih lanjut boleh klik LINK ! atau terus pergi ke age DiGi Official Website.

Happy Holiday Guys!!