About me

Nuffnang's 6th Birthday Bash Extremely Rock

tajaan secantikmanis on Monday, March 4, 2013

Assalamualaikum


Hooyeahhhh please Don't Stop The Party song from Pitbull, itu yang saya boleh katakan dengan party menyambut Nuffnang's 6th Birthday Bash. Saya sampai ke majlis dalam pukul 6.15pm lebih kurang macam tu la.. Depan pintu masuk ada register dan saya dapat Goodies Bag. Macam-macam ada dalam goodies bag tu korang.

#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
 
Ada Hermo.my, Lotte Co. , L'Occitane, Melvita, GETHA and Active Guard! Serius sangat best goodies yang saya dapat kali ini. Big thank to Nuffnang yang telah menjemput saya ke Party Nuffnang's 6th Birthday Bash kali ini.

Saya sampai pun dah awal masa tu, so orang masih tak berapa nak ramai lagi. Sempat main game dekat booth Deezer dan Digi. Teka lagu yang dimainkan melalui earphone dan pilih tajuk lagu dan penyanyinya sekali. Saya dapatlah menang mininotepad.. bukan mini ipad okey.

#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
Booth Deezer and Digi
Nuffnang's 6th Birthday Bash malam tadi diadakan di LUST,KL. 


#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
Setiap Ballon ada lagu dari playlist masing-masing.
Persembahan permulaan.. Pandai depa ni joget nah.. Tak kelip mata saya tengok, laju semacam. hahaha

Gambar bawah ini adalah stage untuk party malam tadi.. Nampak tak dekat screen tu ada gambar profile Twitter masing-masing kalau ada sesiapa yang Tweet. Saya rasa Farah Soraya malam tadi banyak jugak dia tweet.. hahaha

#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
stage at #LUSTKL
Super power root mc for the last night #NNBB2013 #nnbdaybash @isabellebutton and @mrkevinchong both of u totally rock the party.


Malam semalam pun banyak jugak game yang ada. Ada game Dj akan mashupkan 3,4 lagu dan kitaorang kena teka tajuk lagu dan penyanyi. Aiiiyokkk manyak susah untuk trek mashup lagu yang last sekali.. Lagu yang dimashupkan, Don't Stop The Party song by Pitbull, Gangnam Style by Psy and Call Me Baby by Carly Rae Jepsen.Okey girl yang pakai tudung warna merah tu yang dapat teka trek last mashup malam tadi.

#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
 
 Gambar bawah ini kalau tak silap saya group spicy salah satu pemenang untuk game humming.
#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
Group Spicy
Ada 2 persembahan akoustik malam tadi. Sorry saya tak tahu la nama diaorang ni. Apa-apa pun persembahan mereka memang mantop dan best sangat. 

#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
 

Tarrraaaa.... birthday cake #nuffnangis6 malam tadi. Tak merasa pun. Sibuk dengan amek gambar je. Macam mana lah rasanya kan. Sedap tak korang rasa.


#NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash
 

Kecik sangat kan wall nya??
Dan last sekali, gambar semua staff Nuffnang yang telag bersusah payah menjayakan event  Nuffnang's 6th Birthday Bash dengan jayanya malam tadi. GOODJOB guys.
 
Gambar saya dan teman saya di Booth Deezer...
 #NNBB2013, #nuffnang, @nuffnang, #NuffnangIs6, #NNBdayBash