About me

Mom & Baby Expo March 2013

tajaan secantikmanis on Tuesday, February 26, 2013

Assalamualaikum

wooottt wooot kepada emak, mak, ibu, umi, mama, mami, amma, di luar sana, MOM & BABY Expo akan menemui anda semua yang berada di Johor Bharu pada 22 hingga 24 march 2013 bertempat di Danga City Mall, JB. 

Jemputlah beramai-ramai shopping sakan beli barang baby okey. Nasib baik tak ada anak lagi.
 
 
Expo baby, mom and baby expo

6 Gambar Teman Lelaki Chacha Maembong

tajaan secantikmanis

Assalamualaikum

Dulu pernahlah saya buat entry pasal kekasih hati kakak kepada Chacha Maembong ini iaitu, Emma Maembong, tup tup sekarang dah putus pulak hubungan mereka berdua. Aduhai tak ada jodoh la ye gamaknya Emma Maembong oit. Kalau sesiapa hendak tengok entrynya boleh la klik sini. 8 Gambar teman lelaki Emma Maembong.

Teringat kata-kata kawan saya masa saya tengah buat entry pasal Emma Maembong dengan teman lelakinya, " tak lama nanti, putus la diaorang berdua ni. Dah meletop si Emma mael lambong ni,, bye bye la teman lelaki dia ".. hahahaha sekali betul la. Buktinya Emma Maembong sendiri yang kata dia sudah tidak berkawan lagi dengan teman lelakinya. Masa entry itu di post, nama Emma Maembong tengah meningkat naik, dia tengah berlakon dalam drama Kau Yang Terindah.

Sekarang ini, nama adiknya pulak yang sedang naik. Chacha Maembong yang dikenali menerusi lakonan dia dalam drama Setia Hujung Nyawa sebagai kawan kepada  Nelydia Senrose. Sama macam kakaknya, Chacha Maembong jugak sudah mempunyai teman lelaki.. Cutenya lahai tengok teman lelaki Chacha Maembong ini.
 
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Psstttt Chacha Maembong janganlah pulak tuptup dengar cerita sudah putus ye... hahahah