About me

Nuffnang 6th Birthday Bash

tajaan secantikmanis on Friday, February 22, 2013

Wooot woot...

Happy 6th Birthday Bash to Nuffnang. Tahniah kepada Nuffnang kerana sudah masuk tahun ke-6 pada bulan 3 nanti dan jangan lupa bulan 3 juga adalah bulan kelahiran saya iaitu 1 Mac. Bolehlah kita sambut ulang tahun bersama-sama ye staff Nuffnang di Party 6th Birthday Bash nanti. Itupun kalau saya dapat jemputan ke Party Nuffnang 6th Birthday Bash bertempat di LUST,KL pada 2 Mac. OMG!! 2 Mac adalah ulang tahun abah saya.. Suka!suka!shukeeee!!

Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
 
Pada tahun ini, saya menyangkakan Party Nuffnang 6th Birthday Bash akan disambut dengan lebih BESAR, lebih KUAT dan lebih SERONOK dengan adanya lagu-lagu kegemaran pilihan saya dimainkan di dalam parti nanti. Lagu-lagu yang akan dimainkan seperti
 
Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
"Bust Your Windows" song by JAZMINE SULLIVAN
[ Eng song yang wajib di nyanyikan semasa karoke ]
  Macam mana saya boleh suka lagu ini. Saya start suka lagu ini masa tengok Step Up 3D, ada scene Tango. syokkk wo
 
 Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
Missy Elliot - Shake Your Pom Pom
Lagu ini saya start minat lepas tengok Step Up jugak, tapi Step Up 2 : The Street
 
Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
 Beyonce Knowles feat. Jay-Z - Crazy in Love
 Sesiapa yang tak suka lagu ni saya tidak tahu la. Bayangkan lagu ini dimainkan masa parti nanti, mesti gempak!
 
 Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
2NE1 - I AM THE BEST
Sekarang lagu-lagu Korea semakin diminati ramai. Salah satunya, lagu ini memang best bila dimainkan didalam parti.. Rentaknya buat tak nak berhenti menari la. Macam lagu  Bounce dari kumpulan baru JJ Project. Memang terangkat la.
 
 
 Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
JJ Project - BOUNCE
Suka time "come on now let it bounce bounce, come on now let it bounce bounce, now everybody, shake it and shake it for me, let me see you shake it and shake it for me,"
 
Pernah dengan nama DEEZER?? Okey DEEZER adalah website untuk anda yang suka mendengar lagu dan muat turun lagu yang terbaru. Anda boleh mendengar lagu-lagu terbaru dan mewujudkan senarai main online anda sendiri! DEEZER jugak memudahkan anda temui artis kegemaran anda, trek dan album di mana sahaja, pada bila-bila masa. Cipta dan kongsikan senarai main dengan menggunakan katalog yang mengandungi lebih daripada 20 juta trek.
 
Macam mana caranya untuk mendaftar? Ia begitu mudah, anda boleh log masuk dengan facebook anda!
 
Berikut adalah cara anda mencipta senarai main Deezer:
  1. Daftar di www.Deezer.com dengan akaun Facebook anda.

 
2. Buat senarai main pada sidebar dan namakan ia "Birthday Stickman NN". 
 
 
Kemudian kita share ke Twitter dan Facebook ye