About me

Salah Seorang Yang Di Pilih Untuk Sponsored Post Dari Eyriqazz

tajaan secantikmanis on Monday, March 7, 2011


Assalamualaikum. gembira, teruja, takut dan gementar telah berkabung menjadi satu dan menyebabkan i tertidur seketika. hehehe tidaklah. takkan la i hendak tidur kerana bro Eyriqazz telah pilih i, dari 24 blogger yang telah menghantar post mengenai contest " Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com ". masalah negaralah kalau i tertidur kerana terlalu excited sangat. hehehehe.

sebenarnya 1 penyeksaan bagi diri i untuk menunggu adakah i terpilih. alhamdullillah, penyeksaan itu telah bertukar menjadi sebuah hadiah yang sangat bernilai. habis sahaja kelas pukul 2.00 petang tadi, i pun terus balik ke bilik dan seperti biasa buka blog i. terkejut pun iya jugak, kerana cara bro Eyriqazz memberitahu yang i terpilih dengan memberi komen di entry http://secantikmanis.blogspot.com/2011/03/83rd-oscars-winners-list.html.

terima kasih banyak-banyak kepada bro Eyriqazz kerana telah mempercayai i dan telah memilih i dalam contest " Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com ". tidak sabar rasanya hendak tunggu tajuk yang akan diberikan kepada i. nantikan ye.