About me

LINE BAIK PUNYA

tajaan secantikmanis on Thursday, January 13, 2011


kepala pusing pening-pening lalat sebab baru je lepas trainning netball, then malam ini kena pergi dewan untuk dengar ceramah disiplin. ayoyoyo esok i ada test INTERNET SECURITY la. kalau i tidak pergi, tidak guna juga. sebab warden matikan semua fungsi elektrik untuk setiap blok. akal panjang sungguh la warden-warden ni.

eh u all semua ada mengalami satu kejadian macam i tak?? kejadian apa ?? i adalah pengguna MAXIS. i selalunya kalau hantar masej kat kawan i, dia selalu merungut kata masej i hantar lambat. tidak pun i kena misscall dulu baru masejnya sampai pada kawan i. u all selalu tak jadi macam ini. i ingatkan i je sorang, tetapi kawan i yang guna CELCOM pun sama juga.

faktornya sebab kolej i ini jauh ke pendalaman ke? u all ada jawapan tak untuk pertanyaan i ini.. ke nak kena tukar line DIGI ??

NISSAN LEAF : KERETA ELEKTRIK

tajaan secantikmanis


Kereta elektrik baru Nissan pada harga RM87,500 bertujuan menawarkan teknologi bebas gasolin mampu milik kepada pemandu-pemandu biasa.Ia menjadikan harga 'The Leaf' lebih murah berbanding kereta elektrik lain yang dikeluarkan pesaing, malah mungkin memaksa pengeluar automotif lain mengurangkan harga jualan mereka.
 Nissan’s Leaf is the first electric car with the capability to truly liberate the average commuter from gas addiction, more than making up for its lack of frills, as we found in our hands-on review.

First impressions

salah satu ciri utama ialah kereta NISSAN LEAF sangat laju. dengan kelajuan sehingga 90 mph. korang semua nampak tidak lampu depan kereta ini, menjunam jatuh ke depan kan?? ini membolehkan kereta ini meluncur dengan lajunya.

features + specifi cations
  • zero tailpipe emissions/Zero
    Emissions Vehicle (ZEV)
  • 100% electric - no gas required
  • high response 80kW AC
    synchronous electric motor
  •  range –100 miles/charge based
    upon US EPA LA4 City cycle [1]
  •  speeds up to 90 mph
  • 5 passengers, 5 doors
  • CARWINGS™


exterior


interior
safety
security
○ Nissan Vehicle Immobilizer System
○ Vehicle Security System


aduh bestnya kalau mimpi i ini tercapai. wow!!
http://www.nissan.com.my/

Senarai Top 5 ABPBH 2010

tajaan secantikmanis

A. PENYANYI LELAKI POPULAR
——————————

01.     Aizat
02.     Anuar Zain
03.     Black
04.     Faizal Tahir
05.     Shahir


B. PENYANYI WANITA POPULAR
——————————
06. Adira
07. Ana Raffali
08. Alyah
09. Stacy
10. Yuna


C. ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR
——————————
11. Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet
12. Azlan & The Typewriter
13.  Bunkface
14. Meet Uncle Hussain
15. 6ixth Sense


D. PENYANYI NASYID POPULAR
——————————
16. Hijjaz
17. Inteam
18. Mirwana
19. Rabbani
20. Raihan


E. PELAKON TV LELAKI POPULAR
——————————
21. Aaron Aziz
22. Ady Putra
23. Fizz Fairuz
24. Remy Ishak
25. Shaheizy Sam


F. PELAKON TV WANITA POPULAR
——————————
26. Fasha Sandha
27. Lisa Surihani
28. Noorkhiriah
29. Scha Alyahya
30. Tiz Zaqyah


G. ARTIS BARU LELAKI POPULAR
——————————
31. Daus
32. Maulana
33. Shahir
34. Sharnaaz Ahmad
35. Shahz Jaszle
 

H. ARTIS BARU WANITA POPULAR
——————————
36. Adira
37. Ana Raffali
38. Mizz Nina
39. Nurul Elfira Roy
40. Nur Syuhaida@Dottie


I. ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
——————————
41. Along
42. Angah
43. Johan
44. Nabil
45. Zizan
 

J. ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
——————————
46. Didie Alias
47. Kenchana Dewi
48. Noorkhiriah
49. Raja Azura
50. Sharifah Shahirah
 

K. PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
——————————
51. Aaron Aziz
52. Bront Palarae
53. Remy Ishak
54. Shaheizy Sam
55. Syamsul Yusof


L. PELAKON FILEM WANITA POPULAR
——————————
56. Diana Danielle
57. Lisa Surihani
58. Liyana Jasmay
59. Maya Karin
60. Scha Alyahya



M. PENGACARA TV LELAKI POPULAR
——————————
61. Ally Iskandar
62. Awal Ashaari
63. Aznil Nawawi
64. Jimmy Shanley
65. Zizan

N. PENGACARA TV WANITA POPULAR
——————————
66. Cheryl Samad
67. Fara Fauzana
68. Nurul Syuhada
69. Raja Azura
70. Sharifah Shahirah


O. PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
——————————
71. Aznil Nawawi
72. Faizal Ismail
73. Halim Othman
74. Kieran
75. Salih Yaakob


P. PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
——————————
76. Abby Fana
77. Fara Fauzana
78. Linda Onn
79. Raja Azura
80. Sharifah Aleya


jutaan terima kasih kepada
http://beautifulnara.com/senarai-top-5-abpbh-2010-bintang-paling-popular-bakal-jadi-milik-siapa/