About me

-CONTEST : I ♥ PINK-

tajaan secantikmanis on Sunday, September 5, 2010

Assalamualikum sahabat

pernah i memberikan pendapat kepada my bebeh pinkygirl untuk menganjurkan 1 contest
i cakap dengan dia yang i akan join

wajib join!


btw i sebenarnya tidak banyak sangat benda-benda yang berwarna pink
tapi kerana bebeh

i ubah rumah i jadi warna pink
UNTUK TENGOK RUMAH I

rumah dan bilik i kat kampung jadi warna pink
bilik i kat kampung
mintak maaf ye bebeh.. biasalah bilik kat kampung..tak ada accessori banyak sangat pun
SEMAK


rumah kat kampung

bebeh gambar bilik kat kampung belum sempat snap lagi
tunggu ye!!

nak tahu syarat-syarat nya
i copy & paste je nie

SYARAT-SYARAT MENYERTAI CONTEST INI:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami. Hihi.

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update.

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.

4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada

5. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini. Saya akan meninggalkan jejak di entry anda atau ruangan shoutbox sekiranya nama anda telah tersenarai.  
tarikh tutup pada 9 september