About me

SEDIH DALAM TAWA

tajaan secantikmanis on Saturday, March 13, 2010

right now dalam bus cepat express yang tak berapa nak cepat.....hai...masih berat hati..still berat hati nak balik perlis.nurul hanis ada kat sebelah i bersama aqma yang bising sangat2...


oit minah-minah berdua,cepatlah..nak makan sate wehh..


oh aleya!!kenapa dah rindu sangat kat my hubby nie..dah la tak dapat hantar aku ke batu pahat tadi... uwaaa nak nangis rasanya


belum nangis lagi ye..baru nak nangis jek


terasa pening pulak kepala hotak i sekarang nie...menatap lappy kesayangan i yang sudah okey screennya..oww terkedu seketika


nak kongsi dengan u all semua.. baru jek jumpa tak sampai


5 minit ...


i ulang lagi okey


5 minit


dah start snap pic tau..


BERAT HATI

tajaan secantikmanis

okey dokey i nak berlepas ke perlis malam nie pukul 8 malam bertolak dari batu pahat... omg i hate this!! i hate balik perlis... nak duduk rumah. nak tengok so you think you can dance.. nak tengok akademi fantasia... bersiap sekarang... bye all