About me

THE SUPRISE!!

tajaan secantikmanis on Sunday, March 21, 2010

asalamualaikum semua...
{ semua tu macam ramai sangat yang baca blog i nie}
terasa terhappy tergembira sangat-sangat hari nie sebab dapat hadiah mahal...
i ; sayang sure ke nak bagi hadiah nie
si dia ; hek elehh.. betul la der
i ; iya ke??
si dia ; iya iya lah...
i ; erkkk....terus menjerit dan memeluk nya
omg!!ilysm

THANK YOU FOR THIS SUPRISE MANJA



dia tahu i tak berapa suka sangat makan kek yang banyak cream.. dan sebab utamanya..kalau beli kek yang besar,,,sape yang hendak tolong habiskan..so cupcake ini sebagai pengganti..

euwww....cumilkan


TERASA BAHAGIA

tajaan secantikmanis on Wednesday, March 17, 2010

Sebenarnya tiada idea yang hendak di kongsikan bersama... ayat-ayat yang hendak di karang pun tak ada.. so i cuma uploadkan gambar sahaja untuk tatapan korang semua sewaktu i berjalan ke DANGA BAY





first day bootcamp second day at perlis part 2

tajaan secantikmanis on Monday, March 15, 2010

statement saya suka bergambar..
macam dah lapuk aku rasa..
so aku nak guna statement gambar suka saya boleh tak?

bergambar salah satu perkara yang mesti aku kena lakukan setiap hari.

kenapa perlu? hah yang itu aku tak tahu.

okey-okey start the story

gambar-gambar ini diambil sebelum melangkah masuk kedalam kelas..

dengan HARAPAN dapat menerima ilmu dengan jayanya. oh bergembira dahulu sebelum bersedih MATI!!

ayat-ayat en.syarizad,

selagi kau boleh baca buku,kau baca..kalau tak boleh tutup jek buku.

so dengan jayanya aku pun bukalah BUKU yang paling mahal. lappy kesayangan ku..

korang jangan la pecaya sangat yang aku tengah study ni. tengah berfacebook sebenarnya ni. aku langsung tak paham apa yang aku belajar. laju sangat orang tu ajar.

first day bootcamp second day at perlis part 1

tajaan secantikmanis

meniru itu satu sistem pembelajaran <3

hahaha statement yang aku boleh katakan sangat gempaq la
en sharizad oitt. tapi bila difikir-fikirkan memang betul juga..


sewaktu aku menaip,,memerah otak untuk mengupdate blog aku,kawan-kawan aku yang lain sibuk dok study untuk esok.. oh mak aii ..

ishh tak tahulah kenapa malas sangat nak study nie.. please please please mood study silalah masuk kedalam mood study aku.

{aku siap menyeru nie tau}



Okei dokey sebenarnya aku nak cerita pasal keganasan aku kami dalam meng 'snap' gambar. hari first je dah berapa keping dah kami bergambar.

"hello!! niat datang poli nak study ataupun bergambar"

tak apalah.. mungkin dengan bergambar dapat mengurangkan sedikit ketakutan kami.



so dont be bimbang


oh yeahh











first day at politeknik perlis

tajaan secantikmanis on Sunday, March 14, 2010

POLITEKNIK KESAYANGAN HAMBA


OH akhirnya sampai juga aku di politeknik

situasi 1;

parit berhampiran blok b6..yang menjadi saksi kedatangan dan kepulangan penghuni-penghuni blok b6

situasi 2;

tidak tahu siapakah makhluk yang lain jantina itu. hanya meminta makhluk itu tolong ambilkan gambar..akan tetapi mereka sekali bergambar..

so siapakah yang tolong ambilkan gambar nie??

situasi 3;
erkkkk

SEDIH DALAM TAWA

tajaan secantikmanis on Saturday, March 13, 2010

right now dalam bus cepat express yang tak berapa nak cepat.....hai...masih berat hati..still berat hati nak balik perlis.nurul hanis ada kat sebelah i bersama aqma yang bising sangat2...


oit minah-minah berdua,cepatlah..nak makan sate wehh..


oh aleya!!kenapa dah rindu sangat kat my hubby nie..dah la tak dapat hantar aku ke batu pahat tadi... uwaaa nak nangis rasanya


belum nangis lagi ye..baru nak nangis jek


terasa pening pulak kepala hotak i sekarang nie...menatap lappy kesayangan i yang sudah okey screennya..oww terkedu seketika


nak kongsi dengan u all semua.. baru jek jumpa tak sampai


5 minit ...


i ulang lagi okey


5 minit


dah start snap pic tau..


BERAT HATI

tajaan secantikmanis

okey dokey i nak berlepas ke perlis malam nie pukul 8 malam bertolak dari batu pahat... omg i hate this!! i hate balik perlis... nak duduk rumah. nak tengok so you think you can dance.. nak tengok akademi fantasia... bersiap sekarang... bye all