About me

(Gambar) Zzati Bekas Teman Wanita Wan Zack Haikal Masih Menaruh Harapan.

tajaan secantikmanis on Wednesday, June 4, 2014

Assalamualaikum

Pertama sekali tahniah diucapkan kepada pemain bola Malaysia, Wan Zack Haikal yang telah melangsungkan perkahwinan dengan Syahifah Azmi (Shyfa)  yang telah berlangsung pada 30 Mei lalu di Masjid Kampung Pengkalan Pandan, Kemaman.

Sebelum ini Wan Zack Haikal pernah berkawan dengan Zzati Rashid tetapi putus kerana hal peribadi. Dengar cerita Wan Zack Haikal berkawan dahulu dengan Shyfa barulah berkawan dengan Zzati ni.

Betullah kalau jodoh tidak kemana, selepas kemelut dalam perhubungan Wan Zack Haikal dan Zzati Rashid sejak Oktober 2013, Wan Zack Haikal mengikat tali pertunangan dengan Shyfa pada awal tahun 2014.

Persoalannya sekarang, adakah Zzati Rashid masih tidak boleh menerima hakikat bahawa Wan Zack Haikal telah berkahwin? Wan Zack Haikal menggunakan akaun instagram dia yang baru telah upload gambar perkahwinan dia pada 3/6/2014.

Pada tarikh yang sama, Zzati Rasyid juga telah upload gambar dia memakai jaket pasukan Malaysia yang tentunya adalah kepunyaan Wan Zack Haikal.Kalau betul la yang Zzati ini masih tidak boleh menerima hakikat, Cik Leya harap Zzati ini kuatkan lah semangat dan tabahkan la hati itu. Perkara yang lepas jangan di kenang. Awak tu pun cantik, carilah pasangan yang lain. Insyaallah akan hadir jodoh itu, antara cepat dan lambat. Sambil-sambil tu, carilah sama ye.
Please Share it! :)

{ 2 sweetie... read them below or add one }

huda said...

hehe.. brg yg lama tak yah la di kenang ye dak.. cantik2 cmtu sure ada org nak :)

im following u.. following me back

http://hudakassim.blogspot.com

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)