About me

J'Pan Bio-Booster Launched and Butterfly Project X Kinohimitsu Luau Party

tajaan secantikmanis on Monday, January 6, 2014

Assalamualaikum


First entry untuk tahun 2014. Kelewatan update entry untuk event Kinohimitsu Luau Party pada 20th November 2013 tahun yang lalu tidak di sengajakan. Sebagai seorang student, terlalu sibuk dengan final year project dan final exam.

Okey Kinohimitsu Luau Party diadakan di Vila Manja Spa, tema pada malam itu ialah Hawaiian Tropical. Fuh!! Sakan blogger-blogger yang hadir pada malam itu, baju semua mengikut tema yang telah diberitahu. Berbelit-belit bunga dengan atas kepala, berambu rambai kain. hehehe.

Vila Manja Spa ni terletak di Jalan Damai. Event pada petang tu start pukul 8.00 malam, so Leya pergi sorang sahaja. Tahu jalan tengah sesak. Leya pergi naik skutter je pun, sebab duduk kampung baru kan. Rempit je la.

Sampai sahaja, terus register, dan kami blogger akan diberi bunga kalung dan games card. Ada 4 game stations yang kami mesti cuba. Kumpulkan stamp dan kemudian boleh redeem goodies bag.

For a start, party dimulakan dengan games! Leya satu group dengan Sabby, Cik Lily Putih, Inannie dan Liz. Kami diminta membuat kumpulan yang terdiri daripada 5 orang. Main game simple je. Masukkan air dalam botol, tapi boleh menang pulak tu. Basah pun tak kesah. Janji menang.

Kinohimitsu
Excited face kak sabby oiii.
Habis semua main game, MC pada malam itu Illy dan Tammy menjemput wakil dari Kinohimisu menerangkan tentang produk baru iaitu Kinohimitsu J'Pan Bio-Booster?

Kinohimitsu

Kinohimitsu

Kinohimitsu J'pan Bio Booster adalah minuman berfungsi revolusi yang boleh meningkatkan kesihatan dan kecantikan anda. Minuman itu dirumuskan dengan prebiotik, probiotik dan vitamin untuk membantu memulihkan flora usus semulajadi dan meningkatkan sistem imuniti badan anda. Penggubalan dikapsulkan menggunakan teknologi tiga lapis untuk membantu melindungi bahan-bahan untuk memberikan hasil yang terbaik dengan meningkatkan penyerapan nutrien oleh lebih daripada 2 kali. Disyorkan untuk mereka yang mempunyai masalah pencernaan, lesu, kembung perut, alahan dan masalah berat badan.

Kinohimitsu J'Pan Bio Booster adalah campuran simbiotik organik yang pertama. Kuasa penuh dengan gabungan yang exculive probiotik berprestasi tinggi, prebiotik dan vitamis, ia memberi kuasa kepada kita untuk mendapatkan nutrien dan faedah daripada makanan dan makanan tambahan untuk keputusan yang lebih baik dan lebih cepat!

Kami dijamu dengan makanan-makanan yang enak. Lepas makan, kami semua pergi serbu game stations.

Sudah kenyang, kami snap gambar di booth yang disediakan. Ambil gambar dan terus print time itu juga. Sangat senang, dan sebab itu 10,20 kali kami amek gambar. UNLIMITED! Booth gambar pada malam itu disponsor oleh 123Cheese Photo.

Kinohimitsu
Kinohimitsu
Kinohimitsu
Kinohimitsu
Kinohimitsu
Kinohimitsu

Paling seronok sekali bila dapat Goodies bag daripada Kinohimitsu. Barang-barang dalam goodies bag sangat awesome!! Thanks Kinohimitsu.


Thanks to The Butterfly Project and Kinohimitsu Malaysia sekali lagi.
 
Please Share it! :)