About me

DiGi Roaming [International Roaming]

tajaan secantikmanis on Monday, September 23, 2013

Assalamualaikum
This is a 48 hours sponsored post

Creadit Photo

Semua sihat ke? Alhamdulillah, Leya sihat walaupun sibuk dengan kehidupan sebagai seorang pelajar. Bila penat dengan belajar, fikir hendak buat FYP, sampaikan terfikir dah siap semua kertas kerja FYP Leya nak pergi HOLIDAY.

Tempat sudah ada. Budget pun sudah ada. Tetapi yang paling penting sekali WAJIB ada ROAMING.

ROAMING tersangat la  penting untuk cari tempat makan, google map cari tempat yang menarik, semak cuaca pada hari tersebut okey ke tidak untuk pergi berjalan. Dengan ada ROAMING ni senang, tak payah call atau sms.. WASSUP je kawan-kawan.

Sebelum terlupa, yang paling paling penting dengan adanya ROAMING ni of course la nak UPDATE status dekat Twitter dan Facebook, dan uploade gambar dekat Instagram.

Berita baik kepada sesiapa yang hendak pergi bercuti dan mencari ROAMING dengan kadar MURAH. Sekarang DiGi ada buat campaign DiGi Roaming (Outbound) di mana customer boleh pilih plan rate.

Data usage of 3MB and above will be charged at a flat rate (daily max cap) of :
  • RM32/day
  • RM36/day
  • RM56/day
For data usage less than 1MB will be charge at :
  • RM10.66/MB with 10kb charging block = RM32/day
  • RM12/MB with 10kb charging block = RM36/day
  • RM18.66/MB with 10kb charging block = RM56/day
Untuk info yang lebih lanjut boleh klik LINK ! atau terus pergi ke age DiGi Official Website.

Happy Holiday Guys!! 

8 Gambar Teman Lelaki Chacha Maembong

tajaan secantikmanis on Thursday, September 5, 2013

Assalamualaikum

Pelakon remaja yang sedang meningkat naik namanya iaitu Chacha Maembong atau lebih dikenali sebagai adik kepada pelakon cantik Emma Maembong sedang hangat bercinta dengan jejaka jambu yang dikenali sebagai Iqwal atau nama sebenarnya Ikhwal Hafiz Ismail.

Teman lelaki Chacha Maembong ini rupanya seorang penghibur juga rupanya. Iqwal ini boleh menyanyi dalam 16 jenis bahasa. Pandai sangat ni. Untung Chacha ye. Tapi Leya tidak la berapa hendak kenal budak si Iqwal ni. Korang boleh jengguk blog Iqwal ini.
 http://www.iqwalworldstar.com/

Leya jangkakan hubungan mereka berdua ini tidak kekal lama. Iyalah macam kakaknya Chacha Maembong, Emma Maembong dengan teman lelakinya sejak sek menengah lagi putus di tengah jalan sebab Emma Maembong semakin popular. Kesian la hai.  Nak tengok Gambar Teman Lelaki Emma Maembong? ini URL nya. http://secantikmanis.blogspot.com/2012/08/8-gambar-teman-lelaki-emma-maembong.html.

Tetapi tak silap Leya, Chacha ni dulu ada jugak teman lelaki yang lain sebelum Iqwal ni. Lagi hensem yang lama. http://secantikmanis.blogspot.com/2013/02/6-gambar-teman-lelaki-chacha-maembong.html

Alah tak de hal la orang cantik senang je nak bertukar teman lelaki. hahaha. Untunglah hai!! Untuk tatapan korang, ada 8 Gambar Teman Lelaki Chacha Maembong. Jangan tengok je, trylah ngorat sekali.

 Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong
Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong
Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong
Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong
Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong
Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong
Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong
Teman Lelaki Chacha Maembong, Emma Maembong, Gamber Teman lelaki Chacha Maembong, Gambar seksi Chacha maembong