About me

6 Gambar Teman Lelaki Chacha Maembong

tajaan secantikmanis on Tuesday, February 26, 2013

Assalamualaikum

Dulu pernahlah saya buat entry pasal kekasih hati kakak kepada Chacha Maembong ini iaitu, Emma Maembong, tup tup sekarang dah putus pulak hubungan mereka berdua. Aduhai tak ada jodoh la ye gamaknya Emma Maembong oit. Kalau sesiapa hendak tengok entrynya boleh la klik sini. 8 Gambar teman lelaki Emma Maembong.

Teringat kata-kata kawan saya masa saya tengah buat entry pasal Emma Maembong dengan teman lelakinya, " tak lama nanti, putus la diaorang berdua ni. Dah meletop si Emma mael lambong ni,, bye bye la teman lelaki dia ".. hahahaha sekali betul la. Buktinya Emma Maembong sendiri yang kata dia sudah tidak berkawan lagi dengan teman lelakinya. Masa entry itu di post, nama Emma Maembong tengah meningkat naik, dia tengah berlakon dalam drama Kau Yang Terindah.

Sekarang ini, nama adiknya pulak yang sedang naik. Chacha Maembong yang dikenali menerusi lakonan dia dalam drama Setia Hujung Nyawa sebagai kawan kepada  Nelydia Senrose. Sama macam kakaknya, Chacha Maembong jugak sudah mempunyai teman lelaki.. Cutenya lahai tengok teman lelaki Chacha Maembong ini.
 
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Psstttt Chacha Maembong janganlah pulak tuptup dengar cerita sudah putus ye... hahahah
Please Share it! :)

{ 8 sweetie... read them below or add one }

AyuArjuna BiGoshh said...

hamboi...cahcha...

♥ CIKZEK ♥ said...

biaselahh..retisss kannnn. huhuhu

kaizen said...

artis ptus cinte xde hal laa... rmai lg nk kn...

sCha sChaFfii said...

suweet nye. ahahh. =]
*hope bekekalan.

Anonymous said...

dah putus da pun , and hatta dolmat bru lepas udate new photo yg mengatakan dia bercinta dgn cha cha ni LOL

Anonymous said...

Da cantik mana ada nak tolak.....lg2 atas katil..hahha...lelaki da dpt apa yg nak bye2 la.pompuan cantik mcm na pun lau badan da kene ambil mcm???tak guna...KOTOR

Anonymous said...

Harga diri murah sekali.....dah siap pose melekat padahal belum kawin....

Anonymous said...

murahan...takde harga diri. memalukan sebagai seorang Islam. firstly..di tuju kan untuk bapak dia. Nama aje Islam x cukup nak menjawab di padang masyhar kelak