About me

Colgate Optic White

tajaan secantikmanis on Wednesday, February 27, 2013

Assalamualaikum

Sekarang senyuman anda boleh menjadi aksesori terbaik anda. Hah siapa yang tak nak kan? Tak payah hendak beli aksesori yang mahal-mahal, hanya perlu senyum sahaja pun sudah memandai. Lagipun senyuman kan sedekah, tetapi sebelum hendak senyum itu pastikan gigi anda putih berseri. Macam mana hendak putih berseri? Senang sahaja dengan memakai product COLGATE OPTIC WHITE.

Ada 3 Product yang berkaitan dengan COLGATE OPTIC WHITE ini;
  1. Colgate Optic White toothpaste @ RM5.90 (40g) / RM12.90 (100g)  
  2. Colgate 360° Optic White toothbrush @ RM12.90
  3. Colgate Optic White mouthwash @ RM8.90 (250ml) / RM20.90 (750ml)  
Colgate Optic White, Nur Fazura duta baru Colgate Optic White

Apa yang bestnya, dengan memakai BAJU, SELUAR, TUDUNG, AKSESORI dan APA SAHAJA yang BERWARNA MERAH, anda akan mendapat potongan harga sebanyak RM2 dengan membeli Produk Colgate Optic White di Watsons Store seluruh Malaysia.

*Promotion is valid from 21 February – 10 March 2013*

Mom & Baby Expo March 2013

tajaan secantikmanis on Tuesday, February 26, 2013

Assalamualaikum

wooottt wooot kepada emak, mak, ibu, umi, mama, mami, amma, di luar sana, MOM & BABY Expo akan menemui anda semua yang berada di Johor Bharu pada 22 hingga 24 march 2013 bertempat di Danga City Mall, JB. 

Jemputlah beramai-ramai shopping sakan beli barang baby okey. Nasib baik tak ada anak lagi.
 
 
Expo baby, mom and baby expo

6 Gambar Teman Lelaki Chacha Maembong

tajaan secantikmanis

Assalamualaikum

Dulu pernahlah saya buat entry pasal kekasih hati kakak kepada Chacha Maembong ini iaitu, Emma Maembong, tup tup sekarang dah putus pulak hubungan mereka berdua. Aduhai tak ada jodoh la ye gamaknya Emma Maembong oit. Kalau sesiapa hendak tengok entrynya boleh la klik sini. 8 Gambar teman lelaki Emma Maembong.

Teringat kata-kata kawan saya masa saya tengah buat entry pasal Emma Maembong dengan teman lelakinya, " tak lama nanti, putus la diaorang berdua ni. Dah meletop si Emma mael lambong ni,, bye bye la teman lelaki dia ".. hahahaha sekali betul la. Buktinya Emma Maembong sendiri yang kata dia sudah tidak berkawan lagi dengan teman lelakinya. Masa entry itu di post, nama Emma Maembong tengah meningkat naik, dia tengah berlakon dalam drama Kau Yang Terindah.

Sekarang ini, nama adiknya pulak yang sedang naik. Chacha Maembong yang dikenali menerusi lakonan dia dalam drama Setia Hujung Nyawa sebagai kawan kepada  Nelydia Senrose. Sama macam kakaknya, Chacha Maembong jugak sudah mempunyai teman lelaki.. Cutenya lahai tengok teman lelaki Chacha Maembong ini.
 
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Chacha maembong, keluarga maembong, pakwe chacha maembong, gambar keluarga emma maembong, emma maembong sudah putus,
Psstttt Chacha Maembong janganlah pulak tuptup dengar cerita sudah putus ye... hahahah

Nuffnang 6th Birthday Bash

tajaan secantikmanis on Friday, February 22, 2013

Wooot woot...

Happy 6th Birthday Bash to Nuffnang. Tahniah kepada Nuffnang kerana sudah masuk tahun ke-6 pada bulan 3 nanti dan jangan lupa bulan 3 juga adalah bulan kelahiran saya iaitu 1 Mac. Bolehlah kita sambut ulang tahun bersama-sama ye staff Nuffnang di Party 6th Birthday Bash nanti. Itupun kalau saya dapat jemputan ke Party Nuffnang 6th Birthday Bash bertempat di LUST,KL pada 2 Mac. OMG!! 2 Mac adalah ulang tahun abah saya.. Suka!suka!shukeeee!!

Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
 
Pada tahun ini, saya menyangkakan Party Nuffnang 6th Birthday Bash akan disambut dengan lebih BESAR, lebih KUAT dan lebih SERONOK dengan adanya lagu-lagu kegemaran pilihan saya dimainkan di dalam parti nanti. Lagu-lagu yang akan dimainkan seperti
 
Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
"Bust Your Windows" song by JAZMINE SULLIVAN
[ Eng song yang wajib di nyanyikan semasa karoke ]
  Macam mana saya boleh suka lagu ini. Saya start suka lagu ini masa tengok Step Up 3D, ada scene Tango. syokkk wo
 
 Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
Missy Elliot - Shake Your Pom Pom
Lagu ini saya start minat lepas tengok Step Up jugak, tapi Step Up 2 : The Street
 
Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
 Beyonce Knowles feat. Jay-Z - Crazy in Love
 Sesiapa yang tak suka lagu ni saya tidak tahu la. Bayangkan lagu ini dimainkan masa parti nanti, mesti gempak!
 
 Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
2NE1 - I AM THE BEST
Sekarang lagu-lagu Korea semakin diminati ramai. Salah satunya, lagu ini memang best bila dimainkan didalam parti.. Rentaknya buat tak nak berhenti menari la. Macam lagu  Bounce dari kumpulan baru JJ Project. Memang terangkat la.
 
 
 Nuffnang 6th Birthday Bash, www.Deezer.com,  DiGi, Heineken and Lust KL,
 
JJ Project - BOUNCE
Suka time "come on now let it bounce bounce, come on now let it bounce bounce, now everybody, shake it and shake it for me, let me see you shake it and shake it for me,"
 
Pernah dengan nama DEEZER?? Okey DEEZER adalah website untuk anda yang suka mendengar lagu dan muat turun lagu yang terbaru. Anda boleh mendengar lagu-lagu terbaru dan mewujudkan senarai main online anda sendiri! DEEZER jugak memudahkan anda temui artis kegemaran anda, trek dan album di mana sahaja, pada bila-bila masa. Cipta dan kongsikan senarai main dengan menggunakan katalog yang mengandungi lebih daripada 20 juta trek.
 
Macam mana caranya untuk mendaftar? Ia begitu mudah, anda boleh log masuk dengan facebook anda!
 
Berikut adalah cara anda mencipta senarai main Deezer:
  1. Daftar di www.Deezer.com dengan akaun Facebook anda.

 
2. Buat senarai main pada sidebar dan namakan ia "Birthday Stickman NN". 
 
 
Kemudian kita share ke Twitter dan Facebook ye