About me

Temujanji Bersama Zizan,Lisa Surihani, Yana Samsudin dan Awal Ashaari di Twitter 3 petang ini

tajaan secantikmanis on Tuesday, August 7, 2012

Zizan Raja lawak, Lisa surihani, Twitter, Yana samsudin, Awal ashaari,

Sesiapa yang ingin bertemujanji Bersama Zizan,Lisa Surihani, Yana Samsudin dan Awal Ashaari di Twitter 3 petang ini? senang sahaja.. bukak akaun Twitter masing-masing ye.

Pstt, saya tidak dapat buka Twitter nanti pada pukul 3 petang.. sesiapa yang boleh online tolong-tolong updatekan. Saya hendak tahu mereka buat apa.

Sunsilk Hijabku, Gayaku Video Tutorial 1 : Makan Malam

tajaan secantikmanis

Sunsilk Hijabku, Gayaku Video Tutorial yang bertemakan Makan Malam ini oleh Atikah Uyun khas untuk pemakai-pemakai Hijab di luar sana. Tetapi yang lagi bestnya, dengan  melihat tutorial ini, anda berpeluang memenangi 4 jemputan eksklusif ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflet dan wang tunai berjumlah RM1500.

Bagaimana untuk memenangi hadiah tersebut? Senang sahaja..

Langkah 1: Lihatlah Tutorial
Video tutorial untuk 4 gaya hijab paling popular akan dikeluarkan setiap minggu! Lihat dan pelajari cara mengikat gaya hijab melalui video tutorial!
Setiap video tutorial pemenang gaya hijab akan dikeluarkan setiap minggu!

Langkah 2: Muat naik foto
Selepas mempelajari cara ikatan Hijab melalui video tutorial, anda perlu menangkap gambar anda memakai gaya hijab yang dipelajari, dan gayakannya dengan tema mingguan! Sepuluh (10) penyertaan mingguan yang mendapat undian tertinggi akan disenaraipendekkan untuk pengadilan. Satu (1) penyertaan yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang setiap minggu.


Untuk ketahui cara untuk memenangi 4 jemputan eksklusif ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflet dan wang tunai berjumlah RM1500, layarilah http://www.sunsilkmalaysia.com.my/hijabkugayaku

Untuk maklumat lebih lanjut boleh klik disini http://busuk.org/ping/view/251408