About me

Precious Moments with Trudy & Teddy

tajaan secantikmanis on Tuesday, July 24, 2012

Precious Moments with Trudy & Teddy ? Apa yang saya boleh katakan, Trudy & Teddy dapat memeriahkan suasana yang hambar kepada keriangan. Kenapa? Ini kerana, melihat abah saya yang jarang sekali bergurau senda dengan budak-budak kecil menjadi gembira dengan kedatangan Aina, cucu depan rumah.

Dengan ada aina, kami sekeluarga saling bergaduh sebab nak dukung aina.. nak cium aina.. dan nak pekena aina. Kalau bab pekena tu, saya la ye.


Aina cucu depan rumah yang ngada-ngada.. tak boleh panas langsung. Nak berkipas je lagi dah. Meh Kak Ya nak ngadam aina jadi Princess yang paling cantik dengan TRUDY&TEDDY!!

Cantik tak saya dengan TRUDY&TEDDY
Aina ini pantang kalau nampak kamera, mesti pandang tepat la kat kamera. macam tahu-tahu je orang nak amik gambar dia. Nasib baik Aina cucu depan umah ni cumil.

Aina suka bergambar.
Aina apa yang Kak Ya boleh katakan disini, Aina telah membawa saat yang bahagia buat keluarga akak. Walaupun 1 hari nanti Aina akan besar dan berpindah.. ingatlah wahai Aina.. kita telah mencipta banyak memori bersama.. dan salah satunya, apabila kita dapat memenangi Contest Precious Moments with Trudy & Teddy ini. Mintak-mintak kita menang ye Aina.. Boleh kita menambah saat-saat bahagia kita bersama.

Aina kalau kita menang aina akan dapat Product Voucer dari TRUDY&TEDDY dan Kak Ya akan jadikan Aina betul-betul seorang puteri yang sangat cantik dengan baju dari TRUDY&TEDDY!!