About me

Hanis Zalikha dan Nisa Kay Sudah Jadi Pelakon?

tajaan secantikmanis on Tuesday, July 17, 2012

Hanis Zalikha dan Nisa Kay Sudah Jadi Pelakon? Hanis Zalika dan Nisa Kay adalah blogger femus amos yang diminati ramai sekarang ini. Huk aloh! Serius la, mereka berdua ini memang femus.. tetapi ramai lagi blogger perempuan yang femus sekarang ini.

Berbalik kepada tajuk asal.. Hanis Zalikha dan Nisa Kay ini betul-betul ke sudah jadi pelakon, kerr sahaja je buat gempak tajuk. Ini buat fitnah ye, memang mereka sudah jadi pelakon dan mereka tidak membintangi filem yang sama.

Hanis Zalikha membintangi filem Ganster Celop di samping pelakon hensem Syamsul raw raw.. eh bukan Syamsul Yusof dan Kamal Adli arahan Ahmad Idham. Celop pun celop la.. janji berlakon, janji masuk tv. Anda semua tidak percaya.. okey saya bagi bukti gambar poster yang diambil dari blog Hanis Zalikha. http://inibelogsaya.blogspot.com/2012/07/gangster-celop.html .

Nisa Kay, Hanis Zalikha, Nisa Kay berlakon filem, Hanis Zalikha berlakon filem
Sinopsis mengenai cerita ini boleh diperolehi kat blog MAMATKACAK ni.

Nisa Kay pulak membintangi filem yang bertajuk The Boss arahan Shahisham Yusof. Cerita ini pun bukan tipu, anda boleh terjah entry ini untuk cerita yang lebih detail. http://www.nisakay.com/2012/07/filem-pertama-lakonan-nisa-kay.html

Nisa Kay, Hanis Zalikha, Nisa Kay berlakon filem, Hanis Zalikha berlakon filem

Yang menjadi pertanyaan dan persoalannya, BOLEH KE MEREKA BERDUA NI BERLAKON? DAN AKAN BERJAYA KE CERITA INI? So untuk itu, jom la kita memberi sokongan kepada mereka berdua dengan meminta DVD free dari mereka.. Boleh tak Hanis Zalikha dan Nisa Kay???