About me

8 Gambar Teman Wanita Wan Zack Haikal

tajaan secantikmanis on Sunday, December 2, 2012


AH Sudah cukup cukup sudah, cukup sampai disini saja, semua pemain bolaaa, sudah ada awekkk, melepas sudah. Pemain bola Malaysia Wan Zack Haikal yang namanya menjadi trending di Twitter semakin popular di kalangan peminat-peminat bola sepak wanita di Malaysia. Ayat-ayat cemburu dari lelaki, "kami sokong team Malaysia, tetapi gadis-gadis sokong Wan Zack Haikal". Ada aku kesah!!

Masalahnya sekarang ni kisah xberapa nak kisah sangat la ni. Wan Zack Haikal ni sudah mempunyai teman wanita. Diharap gadis-gadis diluar sana janganlah anda curang ye, kembali menyokong Safee Sali walaupun 6 kali cubaan dia dalam perlawanan malam ini antara Malaysia Vs Indonesia, dia tidak menjaringkan gol.

Berbalik semula kepada cerita asal, awek Wan Zack Haikal ini sebenarnya seorang penyanyi. Tak percaya? meh nak bagi link youtube kat anda semua.



Okey sudah puas melayan video teaster Malu Malu Mahu - Zzati kita layan pulak gambar Wan Zack Haikal punya teman wanita.

Biodata Wan Zack Haikal
Nama Penuh : Wan Zack Haikal Bin Wan Noor
Tarikh Lahir : January 28, 1991 (age 20)
Tempat Lahir : Kuala Lumpur, Malaysia
  Ketinggian : 1.63 m (5 ft 4 in)
Posisi : Striker & Midfielder

 

NAMA KOMERSIAL: Zzati
NAMA PENUH: Nur Izzati Mohd Rashid
ASAL: Bandar Jengka, Pahang
TARIKH LAHIR: 3 September 1993
UMUR: 17 tahun
LAGU SINGLE: Bukan Sombong, 3 Langkah, Akan Aku Nanti, Cintaku Hanya Padamu
ADIK-BERADIK: Anak sulung daripada dua beradik
SEKOLAH: Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Jengka II, Pahang

PENCAPAIAN: Juara Pertandingan Karaoke System Comunication Multimedia Malaysia (SKMM), 2007; Juara Pertandingan Karaoke Metro Idol di Padang MPK 2, Kuantan, 2008






Info : Jom serbu Facebook Zzati teman wanita Wan Zack Haikal... [KLIK] . Tengah mencari mana tahu ada blog, boleh terus jadi femes kau Zzati.. Follower pun boleh up up up awayyyy!!
Please Share it! :)