About me

Sunsilk Hijabku, Gayaku Video Tutorial 1 : Makan Malam

tajaan secantikmanis on Tuesday, August 7, 2012

Sunsilk Hijabku, Gayaku Video Tutorial yang bertemakan Makan Malam ini oleh Atikah Uyun khas untuk pemakai-pemakai Hijab di luar sana. Tetapi yang lagi bestnya, dengan  melihat tutorial ini, anda berpeluang memenangi 4 jemputan eksklusif ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflet dan wang tunai berjumlah RM1500.

Bagaimana untuk memenangi hadiah tersebut? Senang sahaja..

Langkah 1: Lihatlah Tutorial
Video tutorial untuk 4 gaya hijab paling popular akan dikeluarkan setiap minggu! Lihat dan pelajari cara mengikat gaya hijab melalui video tutorial!
Setiap video tutorial pemenang gaya hijab akan dikeluarkan setiap minggu!

Langkah 2: Muat naik foto
Selepas mempelajari cara ikatan Hijab melalui video tutorial, anda perlu menangkap gambar anda memakai gaya hijab yang dipelajari, dan gayakannya dengan tema mingguan! Sepuluh (10) penyertaan mingguan yang mendapat undian tertinggi akan disenaraipendekkan untuk pengadilan. Satu (1) penyertaan yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang setiap minggu.


Untuk ketahui cara untuk memenangi 4 jemputan eksklusif ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflet dan wang tunai berjumlah RM1500, layarilah http://www.sunsilkmalaysia.com.my/hijabkugayaku

Untuk maklumat lebih lanjut boleh klik disini http://busuk.org/ping/view/251408
Please Share it! :)

{ 2 sweetie... read them below or add one }

♥ Cik Zack ♥ said...

wahhh menarikkk ni :) hehehe

Syukor Harun said...

apalagi, buatlah tutorial ni. nak tgk jugak macam mana. mana tahu menang