About me

Hijabku Gayaku Bersama Sunsilk dan Scarflets

tajaan secantikmanis on Wednesday, July 18, 2012

Hijabku Gayaku Bersama Sunsilk dan Scarflets akan memberikan anda peluang untuk mempelajari pelbagai cara mengikat gaya hijab melalui video tutorial dan memenangi hadiah yang lumayan. Kepada wanita-wanita yang memakai hijab di luar sana, jom kita ramai-ramai memasuki pertandingan ini.

Senang sahaja cara-cara penyertaannya dan jika anda bernasib baik anda akan terpilih untuk menghadiri Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets. Siapa yang tidak mahu untuk mempelajari pelbagai cara mengikat gaya hijab daripada Scarflets iaitu blogger-blogger yang sangat FASHIONISTA dalam berhijab. The Scarflets terdiri daripada Cik Epal's, Ami Schaheera's, Shea's, Yanny's, Yana Petisuara's, ChentaNana's, Jezmine's, Fira's dan Maria Elena.

Cara untuk MENANG!!!

Pada MINGGU 1 - MINGGU 2 : Undi Gaya Hijab Kegemaran Anda

Langkah 1: Undi pilihan anda
Undilah gaya kegemaran anda! Ini akan membantu Sunsilk memilih di antara 4 video tutorial untuk dihasilkan kemudian! Hijabku Gayaku Bersama Sunsilk dan Scarflets, The Scarflets, Maria Elena, Cik Epal, Sunsilk

Langkah 2: Kongsi Aplikasi
Lagi banyak anda kongsi, lagi cerah peluang anda untuk memenangi hadiah menarik!

Pada MINGGU 3 - MINGGU 7 : Cubalah Sendiri

Langkah 1: Lihatlah Tutorial
Video tutorial untuk 4 gaya hijab paling popular akan dikeluarkan setiap minggu! Lihat dan pelajari cara mengikat gaya hijab melalui video tutorial! Setiap video tutorial pemenang gaya hijab akan dikeluarkan setiap minggu!

Langkah 2: Muat naik foto
Selepas mempelajari cara ikatan Hijab melalui video tutorial, anda perlu menangkap gambar anda memakai gaya hijab yang dipelajari, dan gayakannya dengan tema mingguan! Sepuluh (10) penyertaan mingguan yang mendapat undian tertinggi akan dipilih dan penyertaan yang paling kreatif akan menang!


Sangat-sangat AWESOME bukan hadiah yang menanti anda.. Untuk maklumat lebih lanjut layari https://www.facebook.com/SunsilkMalaysia/app_262727467173698#_=_


Please Share it! :)

{ 3 sweetie... read them below or add one }

luqman zakaria said...

hehe...gud luck k~

Budak Botak said...

menang belanja la..

Square Scarf said...

Wow... Menarik pertandingan ni...