About me

Crepe 2u.. Rugi Kalau Tak Cuba

tajaan secantikmanis on Saturday, October 15, 2011

Salam semua.. korang semua pernah dengar CREPE 2U.. sejenis makanan yang ranggup dan mempunyai perlbagai flavor.. harga pun sangat berpatutan. Pertama kalinya saya mencuba crepe 2u.. di shooping centre KSL, johor bahru.. oh yang boleh tertarik tu sebab tengok ramai sangat orang mengunjungi booth crepe 2u ni.. saya pun tengok macam menarik dan tertarik untuk mencuba...



korang semua tengok..harga crepe 2u ni sangat murah bukan?.. hari tu saya try chocolate strawberry.. wooo first impression saya.. macam apam balik yang jenis kecil tetapi ini versi besar punya.. erhmmmm terliur sudah ni..

Setakat ini yang saya tahu branch dekat Johor Bahru sahaja.. Branch dekat Kuala Lumpur saya tidak pernah jumpa lagi. Kepada orang-orang Johor yang ingin merasa.. korang boleh pergi ke :

  • shooping centre KSL, johor bahru
  • kip mart, masai (new branch)
  • tesco, seri alam 
  • city square,jb 
 psstt : tercari-cari cawangan dekat Kuala Lumpur dan area Bangsar..