About me

Apakah Impian Kembara Anda??

tajaan secantikmanis on Tuesday, May 31, 2011

NESTLÉ DRUMSTICK® menjanjikan aiskrim yang lebih lazat dan rangup setiap kali anda menikmatinya, NESTLÉ DRUMSTICK® ALMOND THRILL. Produk terbaru ini dihasilkan daripada resipi baru yang lebih lazat berkrim, dengan perasa kacang pekat, yang dimuatkan dalam kon gelap, diselaputi lilitan coklat nipis dan ditaburi kacang badam tumbuk di atasnya.


NESTLÉ DRUMSTICK® ALMOND THRILL, Canon Power Shot SX30IS, Apple iPod Shuffle, www.nestle.com.my


Untuk menyertai peraduan ini, peserta haruslah terlebih dahulu menjadi peminat Facebook NESTLÉ DRUMSTICK® di www.facebook.com/NestleDrumstick dan kemudian mendaftar sebagai ahli Facebook NESTLÉ DRUMSTICK® ALMOND THRILL What’s Yours? di http://apps.facebook.com/drumstick-thrill.

Mereka harus memuat naik video – yang tidak melebihi tempoh dua minit – mengikut tema yang ditetapkan di Facebook, atau menghantar video yang diambil di mana-mana acara NESTLÉ DRUMSTICK® ALMOND THRILL What’s Yours? yang disenaraikan di laman web www.drumstick.com.my.

Video mesti menunjukkan aiskrim NESTLÉ DRUMSTICK® – “Strawberry Classic”, “Vanilla Classic”, “Chocolate Classic”, “KIT KAT®” atau ALMOND THRILL. Video boleh dihasilkan dalam Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris atau Bahasa Cina, dan mesti dimuat naik selewat-lewatnya pada 26 Jun 2011.

Seramai 20 finalis yang menghantar video terbaik akan dipilih berasaskan kreativiti, keaslian dan yang berkaitan video mereka, yang seterusnya akan dipaparkan di laman Facebook NESTLÉ DRUMSTICK® ALMOND THRILL What’s Yours? dari 4 hingga 24 Julai 2011, untuk membolehkan orang ramai melihat, mengulas dan mengundi.

Apakah hadiah yang bakal menanti para pemenang??

A ) Category 1: Grand Prize Winners
  • One [1] Grand Prize Winner, as selected by judges and the voting public, will receive:
  • A thrill worth up to Ringgit Malaysia Twenty Thousand [RM20,000] only.
B ) Category 2: Finalists
  • Nineteen [19] runners-up with the most votes, as selected by judges and the voting public, will each receive:
  • A Canon Power Shot SX30IS worth RM1,699 each
C ) Category 3: Voters Incentive Category
  • Thirty [30] voters will be drawn to be the Voters Incentive Winners with this formula:
  • Total qualified voters ÷ 30
  • Each will receive:
  • An Apple iPod Shuffle worth RM179
Peraduan NESTLÉ DRUMSTICK® ALMOND THRILL What’s Yours? dibuka kepada semua rakyat Malaysia berusia 18 tahun dan ke atas.

Untuk maklumat lanjut mengenai NESTLÉ DRUMSTICK® ALMOND THRILL, hubungi 1-800-88-3433 antara 10 pagi dan 5 petang, dari Isnin hingga Jumaat, atau layari laman web www.nestle.com.my.

creadit to Budiey