About me

Apa itu Nuffnang Grapevine?

tajaan secantikmanis on Sunday, May 15, 2011


Saya sendiri pun sebenarnya tidak berapa hendak paham dengan Nuffnang Grapevine ini. Sewaktu saya tengah berjalan-jalan menjelajah ke blog myvitrd barulah saya paham, ada dua entry dari blog myvitrd yang sangat berguna kepada sesiapa yang tidak paham mengenai Nuffnang Grapevine ini. 

 
Tetapi saya ada sedikit kemusykilan mengenai akaun churp2 saya ni. okey seperti yang di maklumkan dalam entry Earning Pertama Dari Nuffnang Grapevine di dashboard churp2 anda akan ada 1 tambahan.Seperti yang anda lihat, history Grapevine saya masih 0 manakala myvitrd sudah ada 1. Boleh nampak bukan? tetapi bila saya buka email saya, saya dapat email seperti ini. anda semua tengok gambar di bawah ye.


bila saya klik link to redeem saya punya earning akan keluar seperti ini, tengok gambar di bawah lagi. :D


So ada sesiapa boleh terangkan kepada saya? mungkin myvitrd boleh terangkan kepada saya. heheheh

3D 2N di Rainforest Resort, Taman Negara dengan harga RM290 seorang

tajaan secantikmanis

Rainforest Resort, Taman Negara
 
3D 2N di Rainforest Resort, Taman Negara dengan harga RM290 seorang. Kepada anda yang suka akan alam semula jadi, ini adalah tawaran yang hanya datang sekali sahaja. Dengan promosi sebanyak 40% dari harga RM480 jadi RM290.

Anda yang di luar sana, yang inginkan kedamaian dan ketenangan jauh dari hiruk pikuk kehidupan di bandar, Rainforest Resort, Taman Negara adalah tempat yang terbaik untuk anda menenangkan diri anda dari stress berkerja dan kehidupan sibuk anda.

Rainforest Resort, Taman Negara

Dengan hanya harga RM290 seorang, anda akan duduk di  Rainforest Resort 3hari 2 malam. Bukan itu sahaja, dengan harga RM290 anda juga dapat duduk di Superior Room (Twin sharing) + 2 Breakfasts + Jungle Trekking & Canopy Walk + River Rapids Shooting + Tour Guide at Rainforest Resort, Taman Negara.

Beruntung bukan. Anda hanya perlu membayar RM290, anda akan dapat semua itu. 

Rainforest Resort, Taman Negara

Kedudukan Rainforest Resort terletak di Kuala Tahan, Taman Nasional Markas Besar, adalah 70 kilometer sebelah utara kota Jerantut, 260 kilometer timur laut Kuala Lumpur dan 280 kilometer barat Kuantan. Rainforest Resort mudah diakses melalui jalan darat dan bot.
 
sila klik link di bawah untuk ke TAWARAN
 
Untuk maklumat lanjut di sini ada sedikit sebanyak informasi untuk anda :
 
Rainforest Resort Taman Negara
P.O Box 76,
27000 Jerantut,
Pahang Darul Makmur,
Malaysia.
Tel : 609-266 7888
609-266 7241
609-266 7637
Fax : 609-267 2352Rainforest Resort, Taman Negara

Rainforest Resort, Taman Negara