About me

Gambar Perkahwinan Stephan Rahman Hughes | Pelakon Hikayat Merong Mahawangsa

tajaan secantikmanis on Wednesday, April 6, 2011

Stephan Rahman Hughes,Hikayat Merong Mahawangsa

Perkahwinan mereka dikhabarkan berlangsung di Tuscany, Itali dan berlangsung dengan meriah selama lima hari dan dihadiri oleh sanak saudara dan rakan terdekat. Majlis perkahwinan mereka yang sedikit pun tiada unsur adat Melayu atau pun unsur Islam diadakan pada bulan puasa September 2010 yang lalu. Jom layan beberapa keping gambar perkahwinan Stephen Rahman Hughes dan isterinya Anjali Mehra.

Stephan Rahman Hughes,Hikayat Merong Mahawangsa

Stephan Rahman Hughes,Hikayat Merong Mahawangsa

Stephan Rahman Hughes,Hikayat Merong Mahawangsa
 
 semoga berbahagia.

kreadit gambar dari : http://rotikaya.com/

(VIDEO) Seks Anuar Ibrahim | Anuar Ibrahim Leaked Sex

tajaan secantikmanis

Video seks Anuar Ibrahim semakin berleluasa di internet. Bagaimana video ini boleh tersebar? Itu hanya orang yang menyebarkan dan ALLAH SWT sahaja yang tahu. Tetapi persoalannya sekarang ini, kenapa perlu menyebarkan Video tersebut?

Adakah kerana Politik semata-mata? ataupun mahu rakyat menilai keperibadian individu tersebut? Video yang dikatakan mirip wajah Anuar Ibrahim semakin berleluasa di internet. Hanya sebahagian adengan sahaja yang disiarkan, silap haribulan full video akan disebarkan.

Adakah kita orang yang tepat dalam menganalisis video ini? Tepuk dada tanya selera.. Berfikiran positif. mungkin video ini hanyalah rekaan semata-mata. Zaman sekarang ini, macam-macam perkara manusia boleh lakukan?