About me

GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN RUPANYA JANTAN

tajaan secantikmanis on Tuesday, February 22, 2011


serius aihhhh tajuk entry kali ini kelakar bebenor i rasa. tetapi dah dalam syarat-syaratnya tidak kisah hendak letak tajuk apa-apa pun...so i main letak tajuk ini saje lah. perghhh sebenornya sudah lama i tidak merasa gulai tempoyak ikan patin masakkan cik minah jiran rumah sebelah. ibu i kat rumah tu, tidak perlu hendak memasak, ibu i pon join sekaki pergi makan dekat rumah cik minah.. i cakap dengan uols, sedoppp oowww cik minah masak. bagi la masakkan apa saje, kompem lazat.

hendak di jadikan cerita, ada 1 blog ni sangat-sangat dikenali dengan nama GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN.

di blognya, telah diwar-warkan untuk mempromote blogger yang telah menjoinkan diri masuk ke bloglistnya. so i dengan berbangga hati hendak masuk ke dalam bloglist dia. mana tahu dapatnya tuan blog hendak belanja i makan gulai tempoyak ikan patin, tidak ke dah dipanggil rezeki di situ. heheheh

sebelum hendak masuk ke dalam bloglist gulai tempoyak ikan patin ini, uols kenalah buat seperti:
  • letak link dan gambar korang kat http://meuzangelo.blogspot.com/2011/02/jom-exchange-link-dan-gambar-gambar.html#axzz1Ee4IrSvk
  • buat satu entry pendek, tak kisah tajuk ape pun..
  • kemudian dalam entry tu letakkan gambar yang korang nak guna..
  • last skali, letak link entry tu kat ruangan comment
  • kalau boleh ajak la member-member blogger korang..
  • balasan untuk aku, cuma mintak korang letak link blog aku dalam blog korang..
  • tak kesah la macam mana cara korang nk letak link tu, terpulang.. :)
gambar yang mahu digunakan