About me

I KENA SAMAN SEBAB KOMEN 1 RESTOREN.

tajaan secantikmanis on Wednesday, February 2, 2011


Assalamualikum korang. selepas zohor hinggalah ke pukul 5.00 petang i menjadi anak yang solehah kepada ibunya dan akak yang baik kepada adiknya. hahahaha, bukan selama ini i tak jadi anak yang solehah, akak yang baik cuma petang tadi je terlebih-lebih baik. dari pagi tadi ibu i dah tempah i supaya hantar dia ke IPD Pontian.dia ada latihan pocong-pocong poco-poco. padahal boleh sahaja ibu i tu memandu kereta, cuma ada niat disebaliknya. ibu i tu nak pergi bayar duit kereta, nak pergi beli barang dapur plus barang keperluan i. i pun iya ajekan la. sampai je IPD Pontian, i pun turun kan dia dan mencari destinasi yang lain. malas lah i nak duduk tengok ibu i buat poco-poco, sebab ada kawan ibu i yang hendak jadikan i menantu tip top! huahuahua


destinasi yang i pergi adalah Marrybrown. kenapa i kesana? sebab pertama : i hendak online. sebab yang kedua : ada tempat mainan sekali dalam Marrybrown. dan sebab ketiga : adik i hendak duduk kat buaian yang ada dalam Marrybrown tu la. adehhhh!! sekali dah masuk Marrybrown i tak dapat online daaa. sebab penuh manusia dalam Marrybrown tu. sob sob sob. so di kesempatan itu i pun order lah makanan. takkan i nak keluar semula dari Marrybrown tue kot. malu muka nanti.

i pilih nasimarrybrown.. rasanya macam nasi lemak la senang cerita. nyum nyum. sekejap je i melantak, i pun tarik adik i keluar dari Marrybrown. sebabnya ada mamat seorang tu dok pandang-pandang i dari jauh. hahah. [TIPU]. padahal i kena amek ibu i dekat IPD la. ibu i habis poco-poco pukul 5.



sempat i rakam geng-geng ibu i tengah berlatih poco-poco, insyaallah kalau ada kesempatan, i akan upload kat dalam blog. kesimpulannya, korang semua akan dapat rezekilah untuk belajar poco-poco kalau i dapat upload la. hahahhah. JANGAN MAREEE

BEN ASHAARI | SEGMEN 1MALAYSA - SELAMAT TAHUN BARU CINA

tajaan secantikmanis

KISAH MENARIK TERTARIK :

dulu i pernah bersekolah rendah di sekolah rendah tenang stesen, dan kawan karib i masa itu adalah jaysre dan lee ming feng.. kami ke mana-mana mesti bertiga. dan yang paling kelakarnya i mestilah kena berdiri tengah diantara mereka kerana i yang paling rendah. *demm* kalau datang raya depavalli atau cina, sudah semestinya i orang first yang pergi beraya. hehehehe.

UCAPAN :

kepada lee ming feng yang berada di singapore sekarang, i harap bawak baliklah u punya husband tu. takkan hendak sorokkan pulak. i miss u a lot babe.

dan kepada semua rakyat berbangsa cina, selamat tahun baru cina i ucapkan. kepada yang dah berkahwin silalah bagi alamat. i hendak serbu rumah. yang dah berkahwin je yang boleh bagi angpau kan??

NAMA PELAJAR YANG SELAMAT PULANG KE MALAYSIA

tajaan secantikmanis


MANSURAH

1. Ahmad Akmal bin Aziz  901221-10-5809  Mansoura Uni
2. Aina Sakinah Binti Noor Azman   900709-14-5666 Mansoura Uni

3. Ainul Syafiqah*
4. Aliaa Erzasyazwani binti Azaman   890611-04-5134 Mansoura Uni
5. Amy Shuhada Adnan  911020-03-5712 Mansoura Uni

6. Arina Amin binti Mohammad Amin  911021-02-5360 Mansoura Uni


7. Dhiya Fariza binti Norizan  900502-10-5122 Mansoura Uni
8. Faireza Asmat   890215-15-5016  Mansoura Uni
9. Farah Hana Idris Bin Ismail  910502-14-6222 Mansoura Uni
10. Farah Nazneen Binti Mohd Jais 880317-14-6226 Mansoura Uni
11. Fatin Aqielah*
12. Fatin Izzati Muhammad Zamri  910324-10-5494  Mansoura Uni
13. Fazlini Binti Mohamad Fauzi 881111-02-5490 Mansoura Uni
14. Hambiah Liyana Bt Hamzah  890716-03-5346 Mansoura Uni
15. Hanim Hamizah Zaini 890317-14-5046 Mansoura Uni
16. Hanis Atia bt Hassan  880405-08-5646  Mansoura Uni
17. Hannah Binti Mohd Salleh Sahimi 890811-14-5594 Mansoura Uni
18. Husna bt Drahman 890219-91-5000 Mansoura Uni
19. Ikmal Hakim Bin Abd Rahman 881118-08-6499 Mansoura Uni
20. Intan Suriani bt Safie  880109-02-5032 Mansoura Uni
21. Khairun Nisa Binti Sulaiman 901214-14-5650 Mansoura Uni
22. Megat Abdul Muiz  900530-14-5981  Mansoura Uni
23. Mohamed Hanizar bin Hajanajumudin  900926-10-5601 Mansoura Uni
24. Mohd Hazwan b Marinamarican 870415-14-5383 Mansoura Uni
25. Mohd Ridhwan b Mohd Nordin  890609-01-5841 Mansoura Uni
26. Muhammad Azhar Bin Hamzah  900207-01-6821 Mansoura Uni
27. Muhammad Faiz bin Omar  881216-59-5043 Mansoura Uni
28. Muhammad Farid Bin Auspan 901221-14-6993 Mansoura Uni
29. Muhammad Hariz bin Md Sarif   900202-14-6395 Mansoura Uni
30. Muhammad IsminHazim Bin Ismail 890528 06 5601 Mansoura Uni
31. Murshida bt Mustafa Kamil 860116-02-5294 Mansoura Uni
32. Naadira binti Jamaluddin  891110-14-6126 Mansoura Uni


33. Nadiah Binti Ahmad Zainuddin*
34. Naily Athirah binti Hamdun Majid   900205-01-5446 Mansoura Uni
35. Nik Mohd Afif Hazman bin Rahimi  901030-06-5509 Mansoura Uni


36. Noor Arina Diyanah Binti Noor Naem*
37. Noor Emilia Emira bt Mansor  910328-11-5198 Mansoura Uni
38. Nur Adiba Binti Ainul Farid 880828-56-5502 Mansoura Uni
39.Farhana Shaqira Bt Mustaffa 880823-11-5836 Mansoura Uni
40. Nur Hidayah Hamidin   870224-10-5602 Mansoura Uni
41. Nur Izzah Abdul Aziz 891022-11-5098 Mansoura Uni
42. Nur Shahida Binti Jaya  890813-05-5226  Mansoura Uni
43. Nur Syafiqah Izzati Binti Ayob 900930-01-6556 Mansoura Uni
44. Nur Syazana Abdullah  910414-11-5442 Mansoura Uni
45. Nur Syazlin Ahmad Mazni 890330-14-6414  Mansoura Uni
46. Nurul Hidayah Abdul Wahab  890217-07-5482 Mansoura Uni
47. Nurul Ihsan Binti Nasiruddin  890615-02-5392 Mansoura Uni
48. Nurussoffa Abdul Majid 881026-03-6152 Mansoura Uni
49. Raja Amalina Binti Raja Abd Aziz 910510-11-5012 Mansoura Uni
50. Samha Bashirah Binti Mohamed Amin 880429-10-5082 Mansoura Uni
51. Siti Fatimah bt Nasruddin  900326-14-6266  Mansoura Uni
52. Siti Nurul Nadia a. Rahaman  880831-56-6282 Mansoura Uni
53. Siti Sarah Abdul Hamid Hassan  890320-14-5370 Mansoura Uni
54. Sumaiyah Mohd. Suberi  890322-09-5020 Mansoura Uni
55. syaza syahida binti hashimudin 900901-04-5016 Mansoura Uni
56. Wan Nurul Ain bt Wan Mohd Nasir  880810-29-5356 Mansoura Uni
57. Zulfazli Bin Zainal 900311-43-5065 Mansoura Uni
58. Bunyamin bin Abdullah 900115-01-5995 Mansoura Uni
59. Muhammad Zulhusni bin Mohamed Rahman 901112-14-6193 Mansoura Uni
60. Aiman bin Jusri 900729-01-5877 Mansoura Uni
61. Omar bin Mohamad Yunos  920625-87-5029 Mansoura Uni
62. Muhammad Naqiuddin bin Mohd Khassan 891202-14-5999 Mansoura Uni
63. Muhammad Izwan bin Ibrahim 900719-14-5627 Mansoura Uni
64. Muhammad Zakwan bin Ilias 900629-14-5391 Mansoura Uni
65. Aiman Abdul Latiff *
66. 'Afif Abdul Latiff *
67. Che Sarida Binti Che Ismail *
68. Nuha Najiyyah *
69. Muhammad Izairi *
70. Nur Hafiza Baharom *
71. Aliyah Ahman Khairiri *
72. Hazwan Zulkifli *
73. Hazman Zulkifli *


ALEX
1. Fatimah Amira Binti Zuhairi 921222-14-6504 Alex Uni
2. Izyan Khalidah bt Hamizi  910730-08-5572 Alex Uni
3. Noor Suhaila Haikal Binti Haji Subki 901201-03-5698 Alex Uni
4. Izzati Farhana binti Mahadzir 860702-02-5262 Alex Uni
5. Fadilatun Nur Binti Ibrahim 901202-10-5942 Alex Uni
6. Hanisah Binti Abdul Rahman 880117-03-5118 Alex Uni
7. Nur Asyiqin Abdul Aziz 921227-11-5854 Alex Uni
8. Nurul Alia bt Mohammad Asri  910523-02-5104 Alex Uni
9. Ahmad Naqib bin Noordin 910216-06-5907 Alex Uni
10. Tengku Nurlisa Tengku Azelan Shah *
11. Nawar Nadhirah Abdul Wahid *


TANTA
1. Mohd Alinur Haqqim bin Razali   890917-11-5609 Tanta Uni
2. Najat Athirah bt Ahmad  911119-10-6126 Tanta Uni
3. Zera Syahira bt Roslee  910828-14-5182  Tanta Uni


CAIRO
1. Wan Nurhadhirah Amalina Wan Sulaiman   891201-11-5018 Cairo Uni
2. Muhammad Hafzi Bin Abdul Hamid 880305-06-5525 Cairo Uni
3. Sadanah Binti Wan Anuar 880708-29-5034 Cairo Uni
4. Nik Tasnim Binti Wan Anuar 900819-03-5222 Cairo Uni
5. Siti Najihah Binti Md Asari 900829-01-5102 Cairo Uni
6. Ili Ameera balqees Binti Amin  900629-12-5454 Ain Syams Uni
7. Norhalili Bt Mohd Tamriri 910117-12-5230 Ain Syams Uni
8. Ismail bin Ibrahim  910915-01-6469 Al-Azhar Uni
9. Nadia Hidayah binti Zainuddin  920103-14-6056 Al-Azhar Uni
10. Wan Nuramirah Binti Wan Muhammad Zamri 920108-03-5208  Al-Azhar Uni


ZAGAZIG


1. Nur Majdina Binti Saharudin  900425-10-6286 Zagazig Uni
2. Nadhar bin Ahmad Jaafar  900710-10-5215  Zagazig Uni
3. Nurul Syamelia Afza bt Samsuri  910804-08-5780 Zagazig Uni
4. Sharifah Khalidah Binti Syed Khalid 900623-11-5386 Zagazig Uni
5. Muhammad Faiz bin Azlan 880602-03-5795 Zagazig Uni

6. Siti Nabihah Bt Mustafa *

p/s: so far, ni je nme yg ktorg dpt...ade je yg dh lapor diri tp x key in lg..sat naa.. kpd nama2 yg bertanda (*) sila hubungi kami semula for d ic no..thank u... any correction needed pls inform us.. inbox fb pn bleh..
alhamdulillah bersyukur kita semua selamat.. mari kita sama2 doakn kawan2 kita yg masih di mesir..insya Allah mereka semua selamat..aminn..

Disediakan oleh : Aina Azman
Laporan oleh : Nurul Nadia