About me

SCHEDULED TWEET : MINTAK TOLONG?

tajaan secantikmanis on Wednesday, January 26, 2011


Assalamualikum semua. rasanya macam dah lama i tak update sebarang entry di blog kesayangan i ini semalaman. heheh ayat macam dah setahun je tak update, padahal semalam je pun. i sebenarnya hendak berkongsi pengalaman dan bertanya pendapat anda semua.

baru tadi i check email i dan i dapat email dari pihak churpchurp, yang mengatakan i dapat SCHEDULED TWEETS. pertama kali tau i dapat scheduled tweets tu, so i tidak faham sangatlah apa yang perlu i lakukan. tetapi jangan risau, sudah siap ada penerangan dari pihak churpchurp.





senang ceritalah kan i hendak tanya sesiapa ada pengalaman dapat scheduled tweet ini? boleh ajar i cara yang betul ??