About me

GEGAR BLOG : Soalan BONUS ( 1 ) TOPUP RM30

tajaan secantikmanis on Monday, January 24, 2011


JAWAPAN SOALAN 1 : WARNA ASAL BLOG http://psycho-mate189.blogspot.com/ ADALAH WARNA HIJAU BERTEMAKAN DAUN.
http://psycho-mate189.blogspot.com/2011/01/wiyuu-blog-sudah-bertukar-wajah-apa.html

JAWAPAN SOALAN 2 : PENDAPAT WARNA SEKARANG
. sangat menyamankan, sedap mata memandang dan tidak warna-warni sangat
  • Berikan kelemahan yang ada dalam blog beliau
    - rasanya macam tiada kelemahan
     
  • Cadangan untuk mencantikkan lagi blog beliau 
    - i cadangkan title post jugak mengunakan design yang sama dengan title widget

JAWAPAN SOALAN 3 : BERAPA EKOR KUMBANG
11 EKOR KUMBANG

REDMUMMY VS GREYGIRLS : 1 JUTA

tajaan secantikmanis


rasanya macam dah lama i tak tulis entry kat blog i ni. heheh online setiap masa, tetapi nak menaip 1 entry tu punyalah malas. kenapa jadi malas 2, 3 hari kebelakangan ini ?? sebab i duduk melayan cerita korea. itu yang tiada mood hendak menulis entry.

kalau macam inilah punya peragai, bilalah i nak jadi macam http://redmummy.com/ . siapa http://redmummy.com/ ini?? haisss takkan la korang semua tak kenal. REDMUMMY adalah seorang blogger yang berjaya. dengar kata melalui blog sahaja, REDMUMMY mendapat keuntungan 1 juta.

ha lepas ini makin ramailah yang akan ada blog, makin ramai blogger-blogger baru akan ada. selamat berkenalan ye kepada blogger-blogger baru yang datang ke http://secantikmanis.blogspot.com/ . walaupun http://secantikmanis.blogspot.com/ tiadalah popular macam REDMUMMY, tetapi adalah jugak effectnya kan?