About me

Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing

tajaan secantikmanis on Sunday, March 13, 2011

khairul fahmi, awek khairul fahmi, http://jejariruncing.blogspot.com,Blogwalking, Blogwalking Palsu, Jom Blogwalking, Jom Beli Software Auto Blogwalking, Jom Beli Software Blogwalking, Jom Download Software Blogwalking, Sebab Kenapa Anda Perlu Blogwalking, Kenapa Blogwalking, Saya Suka Blogwalking, Tips Meningkatkan Trafik Blog, Cara Meningkatkan Trafik Blog Dengan Mudah, Auto Blogwalking, Keyword Tool, Cara Mencari Keyword, Keyword Paling Dicari, Cara Cari Keyword, Cara Mencari Keywords, Cari Keyword, Mencari Keyword, Paling Dicari, Cara Keyword, Cari Keywords, Keyword Dicari, Keyword Yang Paling Dicari, Cara Mencari Keyword Yang Banyak Dicari, Cara Mencari Keyword Yang Paling Dicari, Cara Menemukan Keywords, Tool Pencari Keyword, Cara Mencari Keyword Untuk Seo, Jom Timbang Blog, Blog Berat, Jenis Blog Yang Aku Tak Suka, Ciri-ciri blogger sampah, Cara Menemukan Keyword, Cari Keyword Paling Dicari, Mencari Keyword Yang Efektif, 100 Keyword Paling Dicari1. ceritakan kenapa anda suka baca blog jejariruncing.
oh! i seorang yang stalker untuk mengetahui perkembangan Khairul Fahmi dan kekasih hatinya Elia. Jangan takut ye cik Elia. i ini seorang stalker yang baik hati, jika i tahu u break dengan Khairul Fahmi bolehlah i masuk jarum kan. heheheh.

2. dari mana dapat tahu tentang blog
seperti yang sedia maklum dua bulan lepas Piala Suzuki yang telah di menangi oleh Malaysia telah menjadikan Khairul Fahmi popular. dari situ, i pun secara sengaja search google dan dapat tahu dari salah satu blog. mintak maaflah, i tidak ingat blog mana.

3. bagi idea atau cadangan untuk memantapkan blog Elia
Idea ye. erhmm cadangan ye. kalau tidak silap saya, Elia masih student bukan? apa kata Elia shared nota-nota, atau soalan-soalan subject yang Elia study.

4. tanya saya maximum 3 soalan jika ada.
 . Bila tarikh perkahwian?
 . Betul ke tidak terdetik langsung perasaan curiga pada Khairul Fahmi?
 . Eh Elia ada adik lelaki bawah 25 Tahun dan atas 23 Tahun tak?? kalau ada boleh kenalkan tak? hahahah

SYARAT-SYARAT : 

1. Tekan butang "Like" dan "Share" di entry ni.

2. Copy HEADER my blog(seperti diatas)dan buat satu entry bertajuk "Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing"

3. Dalam entry tu ceritakan kenapa anda suka baca blog jejariruncing, dari mana dapat tahu tentang blog ini dan bagi idea atau cadangan untuk memantapkan lagi blog ini. selain tu korang juga boleh tanya saya maximum 3 soalan jika ada. soalan anda akan saya jawab di ruangan komen di entry tersebut dan dihujung entry tu kalau nak, ajak la kawan-kawan yang lain join game jenjalan ni..

4. Selepas selesai publish entry tu, sila copy link entri anda tu dan pastekan ke ruangan komen saya(dalam entri ini).

Setiap game mesti ada hadiahnye kan?? apakah hadiah menanti korang semua?
Please Share it! :)

{ 3 sweetie... read them below or add one }

Elia Si Jejariruncing said...

1. undecided

2. tipu sunat la kalau ckp xde langsung. mesti ada tp bila dia dh yakin kn kite perasaan tu dh xtimbul dh.

3. heeerrmm.. to bad..xde la yunk..hehe..sempat lg yee

secantikmanis said...

@Elia Si Jejariruncing jawapan balas

1. semoga cepat la majlisnya berlangsung. harap dapat jemputan.

2. hati perempuan ni sangat sensitif, harap sis elia banyakkan bersabar. kalau ada jodoh, tidak kemana.

3. apa!! tak de langsung ke?? ehhh kalau kenen2 kan dengan Muslim pun apa salahnya. hehehhehe. salah seorang pemain bola sepak jugak. boleh, boleh tak???

Elia Si Jejariruncing said...

muslim dh berpunyala..yg lain?