About me

KONFIUS??

tajaan secantikmanis on Friday, February 25, 2011


sebenarnya cerita ini kalau tidak silap i seminggu lepas lagi i hendak post kat blog i ini, tetapi memandangkan kehidupan i sebagai pelajar yang tidak reti membahagikan diantara belajar dengan blog menyebabkan blog i terabai seketika. i rasa pelik, kenapa blogger lain yang masih study tetapi dapat mengawal keadaan dengan jayanya. adakah i berblog hanya semata suka-suka sahaja? i selalu tanya diri i.. tetapi jawapannya tetap sama. 50-50. bagi i, jelesnya i tengok blogger perempuan yang cun melecun dan follower mereka punyalah ramai. macam mana mereka boleh sampai ke tahap sebegitu? adakah sifat i yang hanya hangat-hangat tahi ayam menyebabkan blog i tidak dapat pergi jauh?? mungkin!



gambar ini di ambil ketika i dengan  roomate i dan jiran sebelah bilik i dengan gediknya mencuba masakkan yang dimasak oleh pelajar yang mengambil bidang masakkan. boleh tahan masakkannya. i ni pun pergi sebab ada live band, hehehe. well malam tu, i makan chicken wing rice i rasa namanya. harga pun boleh tahan, masih lagi bernyawa untuk i membayarnya.

Please Share it! :)

{ 2 sweetie... read them below or add one }

Syukri Kamaruddin said...

wooo ganasnya cara pegang sudu tu...haii nasib ko laa nasi...

secantikmanis said...

@Syukri Kamaruddinnasib baik la nasikan..kalau syukri kat depan mata lagi ganas agaknya saya pegang sudu tue