About me

VIDEO SEX GADIS MELAYU : ADVANCED

tajaan secantikmanis on Wednesday, January 19, 2011


kecoh kecoh kecoh kecoh sangat i ini kan. eh ini perlu kecoh okey. isu ini sangat-sangat membangkitkan api kemarahan i okey. tentulah bukan ada video i pun, tetapi ada video sedara sesama islam i. sungguh memalukan la. pembelinya pulak orang islam kita jugak. kenapa semua ini terjadi? nasib baik ada 1 forum http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=203656 dimana forumer-forumer membantah ataupun meluahkan rasa tidak puas hati terhadap http://toplady2011.blogspot.com/ yang menjual video sex gadis melayu.



nama lelaki ini bernama  Ng wing Shearn yang menawarkan pakej video dan gambar sex gadis Melayu. tetapi yang sakit hatinya ramai pulak orang Melayu yang beli. lagi advancenya siap ada testimoni lagi..Si empunya blog siap ada thraed khas dalam forum Wang Cyber


disini dengan adanya entry ini, i berharap http://toplady2011.blogspot.com/ dapat dihentikan. ada forumer yang mahu mebuat aduan kepada pihak berkuasa.

terima kasih kepada :
http://kitaransemula.blogspot.com/2011/01/toplady2011blogspotcom-jual-video-sex.html : abang remedy
Please Share it! :)

{ 33 sweetie... read them below or add one }

s h a f i q h a s h i m _____ said...

bek beli panduan buat duit kat tenet, dariapda abiskan duit tgk dosa

sawn2@yahoo.com said...

Benda ni takde sapa-sapa report kat polis ke.. Dulu masa kes pramugara terlampau kejap je settle... Geram plak siap tunjuk gambar duit.. macam bangga je dia ni

secantikmanis said...

@s h a f i q h a s h i m _____ betul tu, xde faedah semua ini kan

aNnE said...

heiiii tak senonoh..dan tak bermoral =.=

neni izazi said...

dasyat sungguh..mintak dijauhkan segala bala la..

neni izazi said...

dasyat sungguh..mintak dijauhkan segala bala la..

gnesop.com said...

mmg boleh kaya raya..
cam pekerja telekomunikasi yg ditangkap jual melalui HP tu.. lagi dasyat

xcyber said...

Omg!!
nk wat duit cpt pun jgn la mcm tuh skali..
Bodohh tul la!!

secantikmanis said...

@aNnE
memang pun anne. apek tu memang nak kena pelangkung

~ch@wi~ said...

bongok punya blog..
ni la salah satu cara nak menghancurkan bgsa dgn negara sndiri..

secantikmanis said...

@sawn2@yahoo.com ada satu forum dan salah satu forumer dalam forum itu katanya hendak membuat laporan kepada pihak berkuasa.

secantikmanis said...

@neni izazi itulah kan neni. susah kita nie sebagai orang perempuan. kadang2 dalam tempat tukar baju kat shooping complex pun ada kamera tersembunyi. haishhh takut la

secantikmanis said...

@gnesop.com itulah kan. senang2 je dia kaya dengan menjual video sex bangsa kita, orang melayu.

secantikmanis said...

@xcyber agaknya dia tidak tahu haram dan berdosa agaknya apek tue. eh dah apek memang sah sah tak tahulah kan.

JAI said...

Adoiyaii..apa nak jadik budak-budak sekarang. Maruah bangsa senang-senang digadai

dayah SnoW Heuka said...

weyh!! giler ar.. muke tepampang kot!! sengal ubi aihhh

New Entry "ada duit tak??"

PuanBee said...

woo berani tui siap letak muka dia terpampang tu....report cepat2 ler..

secantikmanis said...

@JAI
itulah abang jejai, saya pun remaja. eh dan dan ngaku remaja tue. hehehe. disebabkan suku berperangai sebegitu, semua remaja sudah tidak dianggap baik lagi

secantikmanis said...

@dayah SnoW Heuka tue la dayah, kalau dayah masuk blog budak cina tue, ishhh tak tahu la leya nak kata apa

secantikmanis said...

@PuanBee itulah kena report cepat-cepat

Tuan Penasihat said...

ishk ishk ishk.
yang tak tahan tu video budak melayu. tapi apsal budak cina tu pulak yang jual. ko jual bangsa ko punya udah ler kalau nak jual sangat.

secantikmanis said...

@Tuan Penasihat itulah tuan penasihat. takutlah dibuatnya. sesuka hati dia je pergi nya jual kat orang. itu baru yang dijual, mana tahu dah diupload dimana-mana ke.

TiMmiE said...

knp xbuat aduan polis terus? dah terang2 dia eksploitasi privacy org lain utk keuntungan sndiri. tak guna betul manusia macamni.

Jejaka Terhangat said...

dah report blogm blog tu? kan kat navigation bar tu bleh report blog dia..rekemenkan kat bloggers semua utk report blog tu..JT dah tekan report..dan jap lagi JT nak kasi link dia kat blog mazidul akmal sidek..tgk ada tindakan ke tak..

[Follower BloG Review] Cahaya Cinta Ilahi Membawa Kebahagiaan Di Dunia Blog.

DaHLia said...

sis dah tekan report abuse..korang dah buat ke? Report Abuse, Klik Nudity je.

Someone kena buat report polis pasal menda ni..sis tak kuasa nak dealing dgn polis..huhuh

anyway, rasanya gambar2 org kat tepi yg bagi testimonial tu hanya tipu belaka..ntah2 gambar sesiapa dirembat..

tenangsudey said...

isk.... apa dah nak jadi ni.. teruk benor sampai jual terbuka.. isk2





Jom Tengok Kisah Filem Khurafat, Awek dan Teman Lelakinya

kyo_9 said...

jangan lupa report abuse blog tuh atas sebab nudity! jgn tunggu lama2.. ;)

nurayunni said...

ade jgk manusia mcm nie ye....

tehr said...

pakat2 repot
tak guna punya kerja ni
dah tu beritahu rakaman dibuat curi2 dari rumah

memang banyak kesalahan dia ni

secantikmanis said...

@tehr
abg tehr rasanya blog dia pun dah xde dah.

secantikmanis said...

@nurayunni ada je manusia macam ni nurayunn. sebenarnya ada lagi manusia yang lagi peragai teruk macam apek sorang ni

secantikmanis said...

@kyo_9
rasanya ramai dah blogger prihatin sudah tekan report abuse itu, krn blog dia tue dah xde

kakngah said...

kesian si mangsa..
kan ke dh aniaya org namanya tuh...