About me

SCHEDULED TWEET : MINTAK TOLONG?

tajaan secantikmanis on Wednesday, January 26, 2011


Assalamualikum semua. rasanya macam dah lama i tak update sebarang entry di blog kesayangan i ini semalaman. heheh ayat macam dah setahun je tak update, padahal semalam je pun. i sebenarnya hendak berkongsi pengalaman dan bertanya pendapat anda semua.

baru tadi i check email i dan i dapat email dari pihak churpchurp, yang mengatakan i dapat SCHEDULED TWEETS. pertama kali tau i dapat scheduled tweets tu, so i tidak faham sangatlah apa yang perlu i lakukan. tetapi jangan risau, sudah siap ada penerangan dari pihak churpchurp.





senang ceritalah kan i hendak tanya sesiapa ada pengalaman dapat scheduled tweet ini? boleh ajar i cara yang betul ??
Please Share it! :)

{ 2 sweetie... read them below or add one }

hans said...

owh
ada kan dia bagi arahan dekat situ macam mana
dia kan ada bagi key2 words dia yang perlu letak dekat situ
so reka je apa2 ayat but pastikan semua key words tu ada

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

tehr said...

saya tak tahu apa benda schedule tweet ni