About me

REDMUMMY VS GREYGIRLS : 1 JUTA

tajaan secantikmanis on Monday, January 24, 2011


rasanya macam dah lama i tak tulis entry kat blog i ni. heheh online setiap masa, tetapi nak menaip 1 entry tu punyalah malas. kenapa jadi malas 2, 3 hari kebelakangan ini ?? sebab i duduk melayan cerita korea. itu yang tiada mood hendak menulis entry.

kalau macam inilah punya peragai, bilalah i nak jadi macam http://redmummy.com/ . siapa http://redmummy.com/ ini?? haisss takkan la korang semua tak kenal. REDMUMMY adalah seorang blogger yang berjaya. dengar kata melalui blog sahaja, REDMUMMY mendapat keuntungan 1 juta.

ha lepas ini makin ramailah yang akan ada blog, makin ramai blogger-blogger baru akan ada. selamat berkenalan ye kepada blogger-blogger baru yang datang ke http://secantikmanis.blogspot.com/ . walaupun http://secantikmanis.blogspot.com/ tiadalah popular macam REDMUMMY, tetapi adalah jugak effectnya kan?
Please Share it! :)