About me

LINE BAIK PUNYA

tajaan secantikmanis on Thursday, January 13, 2011


kepala pusing pening-pening lalat sebab baru je lepas trainning netball, then malam ini kena pergi dewan untuk dengar ceramah disiplin. ayoyoyo esok i ada test INTERNET SECURITY la. kalau i tidak pergi, tidak guna juga. sebab warden matikan semua fungsi elektrik untuk setiap blok. akal panjang sungguh la warden-warden ni.

eh u all semua ada mengalami satu kejadian macam i tak?? kejadian apa ?? i adalah pengguna MAXIS. i selalunya kalau hantar masej kat kawan i, dia selalu merungut kata masej i hantar lambat. tidak pun i kena misscall dulu baru masejnya sampai pada kawan i. u all selalu tak jadi macam ini. i ingatkan i je sorang, tetapi kawan i yang guna CELCOM pun sama juga.

faktornya sebab kolej i ini jauh ke pendalaman ke? u all ada jawapan tak untuk pertanyaan i ini.. ke nak kena tukar line DIGI ??

Please Share it! :)