About me

BEN ASHAARI : Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari

tajaan secantikmanis on Monday, January 31, 2011




tup tap tup tap dah penghujung bulan januari pada tahun 2011 rupanya. sekejap je masa meninggalkan kita. semakin kehadapan, semakin banyak atau perkara baru serta benda baru yang di wujudkan. salah satunya adalah WWW.1TUBE.MY tidak jauh bezanya dengan youtube. yang membezakannya adalah WWW.1TUBE.MY adalah dari Malaysia. pendapat i mengenai WWW.1TUBE.MY, lebih senang untuk kita berinteraksi di antara 1 sama lain kerana orang-orang yang mengunjung laman web tersebut orang Malaysia. bukan i kata laman web WWW.1TUBE.MY hanya orang Malaysia sahaja yang ada, tetapi mungkin orang serata dunia pun pernah melayari atau mengunjungi laman web WWW.1TUBE.MY ini. antaramuka ataupun interface nya sangat friendly.

DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA dari berblogging dapat menjana pendapatan sampingan. selain itu, ilmu, informasi dan perkara-perkara baru dapat diperolehi dengan cepat dengan adanya blog.

kepada sesiapa yang ingin memasuki suai kenal BLOGGER BARU korang kenalah buat seperti ini : 
Please Share it! :)

{ 4 sweetie... read them below or add one }

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA SUKA EMBUN

secantikmanis said...

@♥yaya budak suka embun♥ salam kenal dari sy jugak

Clara said...

salam kenal..

http://cerytara.blogspot.com/

lawat2 lah yee..

=D

secantikmanis said...

@Clara salam kenal jugak dari saya