About me

BE KE-2 | TAHUN 2011

tajaan secantikmanis on Sunday, January 16, 2011



alhamdulillah.. Kalau tidak silap perhitungan, macam baru semalam je i dapat  BUFFERED EARNING baru. hehehe perah satan lebih la i ini. tetapi yang penting dalam minggu ini i dapat 2 BE baru. a millions thanks for cik NUFFNANG dan bersyukur ke ILAHI di atas rezeki yang telah diberikan kepada i.


kiranya sekarang ini blog i ada 3 BE sedang running. cik NUFFNANG, mintak-mintak ketiga-tiga BE tu runnung lama-lama kat blog i ini ye.
Please Share it! :)

{ 12 sweetie... read them below or add one }

Afiq Bukhari said...

waa tahniah~! :D

caliph shuriken said...

congratz ^^

Idalara said...

selalu dgr pasal BE ni..tguk kwn2 ramai yg dpt..tp akak tk penah merasa lagi..

shah87 said...

tahniah dpt BE baru..
hehehehehe..

aku_azreen said...

congretz!!!

RuSh D said...

congratz

nur dhiya' aida said...

congratz :)))

deCrewz said...

tahniah.. Jai punya ada 1, itupun yang tahun lepas.. Skrg dah x gerak2 dah... Errrmmm.....

NURUN said...

kalo dpt BE baru tu mksdnye pendapatan kite bertambah ke? tok paham la...

mia.lia said...

sy ape bnda pn xphm sal nuffnang ni..haha

Zuewairy said...

tahniah

~naddy~ said...

bestnyer dia! congret~~