About me

ADIK YUNALIS ZARAI ?

tajaan secantikmanis on Sunday, January 16, 2011


i terjatuh cinta kepada si DIA, tetapi agama melarang kerana sesama jantina tidak boleh jatuh cinta. hehehe. eh i jatuh cinta dengan lagu yang bertajuk CARTA HATI original song from NajwaLatif. macam mana i kenal budak ini ? okey i bukannya pencari bakat baru okey. i jumpa satu entry from CikEpal yang gebu. hehehe.

kalau nak tahu macam mana CikEpal ini kenal NajwaLatif ini, pergi la terjah blog CikEpal ini.

jom layan lagu Carta Hati yang telah bertahta di hati i ini.



jom terjah:
Please Share it! :)

{ 16 sweetie... read them below or add one }

cik EPAL said...

dia comel kan? hee =)

secantikmanis said...

dia memang cumil,tersangat la cumil
heheheh

RuSh D said...

wah,best btol dia nyanyi:)

BOM321 said...

sedap gila suare!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

everybodys keep talking about her, she's pretty cool n yg penting berbakat!

manggosteen said...

cun!ahahaha

Un Phat Lee said...

perrrhhh..sedap beb suara die...

kak ina kl (1) said...

banyak betul penyanyi baru sekarang ni.,..sampai tak kenal dah

secantikmanis said...

@RuSh D tak tengok lagi i nyanyi.. hehehe mahu xsedap

secantikmanis said...

@BOM321 bek bek suara dia tak gila tau

secantikmanis said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION memang semua tengah bercakap pasal dia, u bayangkan dalam beberapa jam selepas cik epal buat entry pasal dia, terus mencanak follower dia

secantikmanis said...

@manggosteen yang ini fikir cun je. ehheheheh

secantikmanis said...

@Un Phat Lee best kan suara dia.

secantikmanis said...

@kak ina kl (1) kak ini memang ramai penyanyi berbakat sekarang, antara dapat pergi jauh atau tidak je.

zik said...

wow... boleh tahan... kirim salam kat dia ek..hehe

kella said...

waaaaa... sedap suara dia... suara dia pun sedap... wajahnya pun comel la.. :) syiok.!

salam singgah jalan jalan.. :)