About me

NUFFNANG SAYANGLAH

tajaan secantikmanis on Thursday, December 30, 2010


assalamualikum korang semua

i tiba-tiba rasa hendak bercerita tentang keyword.. ramai otai-otai blog menarik traffic ke blog mereka hanya dengan membuat entry mengenai keyword. maksudnya disitu tajuk untuk entry mereka selalunya berkait rapat dengan keyword.

sebagai contohlah ye... keyword yang i jugakan hari ini sebenarnya sedikit sebanyak telah menaikkan traffic ke blog i, tetapi kalau korang semua tanya lebih lanjut pasal keyword ini, kompem i tak dapat jawap. i pun masih menjinak-jinakkan diri dalam hal-hal keyword ini.


 tengok tu. tak pernah-pernah blog i dalam 1 jam itu sebanyak 6o unik datang menjengguk. tak silap i masa ini i buat entry mengenai AWEK KHAIRUL FAHMI CHE MAT

korang semua pun boleh agak kan? keyword yang ada PM CUTI UMUM PADA 31 DECEMBER dan PIALA SUZUKI


JERSI BARU MALAYSIA : MACAM GORENG PISANG PANAS

tajaan secantikmanis

bismillahirrahmanirrahim
ewah ewah ewah tak cukup dengan isu laser, isu Perdana Menteri umumkan cuti pada 31 sebagai hari peringatan, bertambah pulak isu awek khairul fahmi che mat, meh i nak tambah 1 lagi isu. isu jersi baru Malaysia habis dijual macam pisang goreng. uitt sedapnya dapat makan goreng pisang petang-petang ni.

meh i nak cerita.. semalam i keluarlah dengan roomate i ke Kangar. niat yang utama nak pergi menceroboh Al-ikhsan la. uwaaa sentap hati i, tanya jersi Malaysia habis sudah. i suruh pulak member i kat Alor Star tolong belikan untuk i sehelai, dia pun kata sudah habis jugak. 

geram geram geram geram

sebab roomate i yang lagi sorang baru balik dari PADANG BESAR, dan dan dia tunjuk jersi baru Malaysia yang dia beli kat padang besar. dia kata kat padang besar pun baju jersi dah nak habis, siap kena tunggu trip yang kedua. tapi itupun cuma ada warna kuning, warna biru stok sudah habis la.

i tak dapat beli jersi baru tak pe la, tapi i dapat lenjan baju dia. hahaha

note : BALIK JOHOR TETAP NAK BELI JERSI BARU MALAYSIA.

AWEK KHAIRUL FAHMI CHE MAT

tajaan secantikmanis


i berani potong jari patung barbie i la kalau tiada seorang pun gadis di Malaysia nie sedih kerana KHAIRUL FAHMI CHE MAT, jejaka hot sekarang ni sudah mempunyai AWEK.korang semua tak percaya ke yang dia sudah ada awek. okey tak mahu tulis banyak. meh nak bagi link ke blog awek KHAIRUL FAHMI CHE MAT.

PM ISYTIHAR JUMAAT 31 DECEMBER 2010 CUTI UMUM

tajaan secantikmanis




 KUALA LUMPUR: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak sebentar tadi mengumumkan Jumaat ini (31 Disember) sebagai cuti umum sempena kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan pada kejohanan Piala AFF Suzuki 2010. - BERNAMA


Photobucket