About me

SAYA CUN!

tajaan secantikmanis on Tuesday, December 14, 2010

aishh ini bukan cik punya blog ye
kenapa tiba-tiba keluar gambar beruk ini. bukan apa banyak entry yang i baca kat blog-blog lain yang mengatakan bahawa jika mahu memakan memikat hati pembaca-pembaca datang ke blog kita dengan meletakkan gambar-gambar yang cun melecun. tetapilah kan i ini manalah cun melecunnya.
MELECUR ADALAH

jadi kesimpulannya i letak lah gambar beruk pun okey apa. hehehe. kalau korang nak tahu i selalu masuk blog http://irinenadia.blogspot.com/ dan http://cikepal06.blogspot.com/
sebab i suka tengok gambar-gambar mereka yang cumil,cun melecun tu.
auwwww tak kuasa mak!!
Photobucket

award

tajaan secantikmanis

Assalamualikum semua

sudah lama sebenarnya i tidak dapat award dari rakan-rakan blogger. tiba-tiba i dapat award dari http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

1. http://zulyana83.blogspot.com/ dimata kalian??
blog yang sempoi. cantik menarik tertarik memang da bomb! keke

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu?
i letak nama secantikmanis. i pada mulanya saje-saje je letak nickname secantikmanis untuk profile facebook. tiba-tiba jadi nama panggilan pulak. macam tue la ceritanya.

3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea tu?
sama macam nickname i la

4. apa method dlm penulisan blog anda?
Macam-macam ada..

5. apa perasaan anda bila tgk blog org lain cantik dan blog anda tidak?
arghhhh sengsara

6. bila blog anda diwujudkan?
september2010

7. siapa orang pertama tahu dan jadi follower blog anda?
i sendiri la

8. sila tag 5 orang untuk dapatkan award tersebut.
semua i tag

Photobucket