About me

I ♥ MYSELF CONTEST

tajaan secantikmanis on Thursday, September 9, 2010

Assalamualikum sahabat semua

terima kasih diucapkan kepada dear emieysandra

contest I ♥ MYSELF
ini adalah anjuran dari Angelicshoppe


baca nama tajuk pun sahabat semua dah tahu
tentang diri kita.. apa yang kita suka pada diri kita

i nak bercerita sikit lah ye.. kenapa i letak pic ini sebagai taruhannya
bagi i berkain batik, sarung baju t-shirt dan ikat rambut adalah perkara yang paling selesa untuk diri i..
dan ini adalah diri i yang sebenarnya.. duduk ruang tamu, duk dalam bilik dan duk kat dapur,
begini lah cara i berpakaian..
sangat selesa dibawa kemana-mana.. tapi kalau sahabat semua nak tengok i pakai sebegini kat luar dari rumah,al-maklumnya setakat ini sahabat semua takkan dapat tengok la..
i kat luar rumah takkan nak pakai macam ni.. terpikat tok imam nanti.

AHAKS!!


saje jek i letak pic ini..mana lah tahu cik penganjurnya tak puas tengok muka i..

okey ini adalah syarat-syarat yang perku dipatuhi
~ BLOG =
*Buat entri bertajuk I LOVE MYSELF CONTEST, dan letak gambar korang. Syarat gambar adalah seperti syarat di atas.
*Be my Follower & Letak banner kat atas tu dkt sidebar anda.
*Entri berkenaan mestilah di link kan terus ke contest ini.
*Tag minumum 3org kwn anda.
*Tinggalkan nama & link dkt comment entri ni.

tiga kawan yang i perlu tag