About me

Giveaway raya Sakan

tajaan secantikmanis on Wednesday, July 28, 2010

assalamualikum sahabat

berjalan-jalan ke blog PINKY GIRL tadi
nampak dia masuk GIVEAWAY RAYA SAKAN.

wah macam best je hadiahnya
so dengan rajinnya i nak join the adventure la

Tajuk : kenapa saya suka pakai shawl

  • pertama sekali corak shawl sekarang sangat menarik perhatian. menjadikan diri i lebih confident berhadapan dengan orang.
  • kedua shawl mudah diguna pakai dan di ubah suai.
  • ketiga shawl menjimatkan ruang almari kolej saya yang BERAPA besar sangat tu.
  • keempat shawl menjimatkan masa saya. kadang-kadang tidak perlu di iron, dan dibasuh. heheheheh

GAMBAR YANG I PERTARUHKAN
    jom tengok syarat-syarat dan terma penyertaan :

    Syarat:
    1. Jadi Follower
    2. Tampal banner di atas di side bar anda link ke blog saya.
    2. Post entry bagi 1 sebab kenapa anda suka pakai shawl/selendang.
    4. Letak paling min 1 gambar anda berselendang
    suka hati nak pose camne pon
    5. Sila Link ke Blog saya ye yang penting..
    5. Ting
    galkan jejak url anda di comment saya akan check


    Hadiah--->
    Enty yang paling berkesan & menimbulkan idea baru pada saya akan menerima:

    Jubah Moden kepada 1 pemenang
    Shawl Lycra Limited edition 1 pemenang
    Peserta yang lain menerima shawl free



      Bilalah Boleh Dapat Buffered Earning Cik Nuffnang??

      tajaan secantikmanis

      assalamualikum sahabat

      cemburunya rasa dalam hati
      kenapa i tak dapat-dapat lagi BUFFERED EARNING
      teringin jugak i

      honda itu menawan!!
      i rasa campaings baru menjelma
      tidak apalah
      syukor alhamdulillah




      Hidup dengan lauk kenduri

      tajaan secantikmanis




      assalamualikum sahabat

      i asal balik je rumah i lah yang kena memasak
      sebab apa, sebab memasak itu best.
      tapi kalau i masak
      i tidak menjamah sangat masakkan i tu
      entahlah pelik tapi benar

      tetapi inilah realitinya

      ini kalau diri i lah yang hidup dengan lauk sendiri

      tetapi macam mana cerita tentang
      Ku Faridah Ku Seman, 33, seorang lagi wanita Malaysia yang terpedaya dengan lelaki Lombok dan hanya dapat kembali ke tanah air selepas hampir 10 tahun menderita.


      Ku Faridah, seorang janda, mengenali lelaki itu yang bernama Rosman, 35, pada tahun 2000 sewaktu menetap di rumah adiknya di Johor Bahru.
      Rosman dikatakan lelaki yang pandai mengambil hati semata-mata kerana dia sering menolong Ku Faridah dan adiknya membayarkan sewa rumah serta membelikan mereka makanan.
      Mereka kemudian bercinta dan akhirnya bernikah tanpa restu keluarga di sebuah masjid di Johor Bahru sebelum lari ke Lombok, sebuah wilayah di Mataram, Indonesia.
      Pasangan itu pada mulanya hidup bahagia dan dikurniakan tiga orang anak iaitu Mohd. Haikal Daniel, 9, Puteri Balqis, 4 dan Dewi Helen Fiona, 2.
      "Setiap hari anak-anak akan tanya, ibu apa lauk kita hari ini dan saya jawab tak ada.Hidup kami susah. Anak-anak terpaksa cari rumah yang adakan kenduri. Mereka membawa pulang lauk untuk kami makan sama-sama,"



      ♥nurulaleya♥anakzakipolis♥

      tajaan secantikmanis

      ♥ nurul aleya binti abd khair zaki ♥
      ♥ sekarang umur i 20tahun ♥
      ♥ i dilahirkan oleh manusia yang bernama norazah aziz ♥
      ♥ tempat lahir i hospital segamat ♥
      ♥ study dalam bidang networking support ♥

      setakat ini dulu i cerita tentang diri i
       .kalau nak tahu apa-apa tentang diri i.
      .silalah tanya.