About me

Contest Teman Sejati By Emieysandra

tajaan secantikmanis on Sunday, July 25, 2010

oh terkesima jari-jemari i ketika mahu bercerita tentang teman sejati
i pernah keluarkan entry tentang teman,kawan, mahupun sahabat

Bagi i, Sahabat tu besar maknanya. Memang susah nak cari tapi memang wujud. yang boleh i panggil sahabat mungkin ada sorang dua. Macam mana dengan yang lain? i hanya boleh panggil mereka rakan sekolej ataupun rakan study dan tak lebih dari itu. 

^ aishhh kenapa ketika ini perasaan i, hati i ^
terlalu sakit
apa yang menguasai perasaan i sekarang ini

teman sejati boleh di katakan bakal suami anda
teman sejati juga boleh di katakan ibu atau abah anda
dan
teman sejati boleh di katakan KAWAN,RAKAN,SAHABAT


|
|
|
\/


INI ADALAH GAMBAR TEMAN-TEMAN SEWAKTU I HIGH SCHOOL
SYIKA|ELINA|INTAN|KECIK|SIQIN|ALEYA

  • mereka bukan setakat sahabat di zaman persekolahan sahaja.
  • kami masih berhubung sampai sekarang.
  • teman cabut sekolah, teman kena denda, teman penyimpan rahsia dan teman 'perbankan'.


TEMAN DI KOLEJ I STUDY SEKARANG
QILA|PAWPAW|EILAH|JAJA|ADIK|ATIN|UCUK|AQMA|
AIMA|HERNIE|IDA
  • kawan gembira.
  • kawan berseronok.
  • tetapi tidak kesemua i boleh bercerita tentang hal peribadi i.
  • oh adakah persahabatan ini berkekalan.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
jom tengOk syarat-syaratnya.

1. Mestilah seorang blogger
2. jadi follower kepada blog emieysandra.. dah tambah satu kawan kan, ehehe
3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??
-  tak kisah nak bergambar berapa orang pun, nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu.
3.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri
4. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
5. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..
6. cepat join sebelum 30 Ogos 2010
7. Dua peserta akan dipilih sebagai pemenang.

i tag


CONTEST: SENYUMAN MENAWAN

tajaan secantikmanis

assalamualikum dan selamat tengahari sahabat

i jumpa lagi contest
oitttt syokkkk nyaaaa

MORE!!MORE!!MORE!!
i nak cari contest lagi

contest ini dianjurkan oleh cik puan punya blog yang sangat cumil dan mempunyai senyuman yang menawan.
siapa lagi kalau bukan



*pssttt = i tengah goda cik puan punya blog*
______________________________________________________________________________

okey ini adalah gambar yang i pertaruhkan

kenapa gambar ini?

bagi diri i tidak pernah i rasa i senyum sebegini rupa
nampak ayu jek
kalau tidak i senyum
kawan-kawan i cakap tidak ikhlas
tetapi bila ketawa, mulut terngaga
no 1

cettt apa punya kawan daaaa

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Syarat2 penyertaan:
  1. Be my follower. 
  2. Penyertaan dari blogger lelaki & wanita di alu-alukan...tak kesah!!!
  3. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye...*utk copy right click mcm biasa saja then save image*
  4. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.
  5. Upload gambar "SENYUMAN MENAWAN" korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.
  6. Cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting ok?
  7. Tag (2) dua orang kawan blogger korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan about this contest.
  8. Leave your link below.
TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
30 JULY 2010

That's ALL...Korang dah boleh menang hadiah...!!!!


kawan yang perlu di tag

Ms. Green nak bagi duit!!

tajaan secantikmanis

*payung free dari dove*

assalamualikum sahabat

sebenarnya tengah best-best merangkak tadi terjumpa la 1 contest ni.
tapi i tak tahu la apa nama contest ni
so i letak nama entry kat cik punya blog sahaja la

hendak bercerita sebentar
kalau sahabat dan cik punya contest nak tahu
patung yang berwarna hijau itu i baru je guna pakai masa i bergambar ni
tapi payung itu first dan last i guna

ROSAK SUDAHHH!!
UWAAAA....

..sobs..sobs..sobs
so bagilah i menang

okey  syarat-syart penyertaan..
tidak perlulah nak link-link bagai
i tolong copy dan paste

okeh kontes..nak menang kena la ada syarat...
1) jadik folower(bukan susah pon)
2)ada nuff..tlg klik..(hahaha)---> ini terpulang.bukan syarat wajib..hahahaha
3) attach ape2 sahaja yg korang suke xkisah ape benda pon..janji ia benda kaler HIJAU!! nk describe buleh..xmau describe pon buleh..dalam bentuk lagu ke, citer pendek ke, ape pon xkisah..jnji ada kna mngena..keyword..HIJAU..hehe(mudah kan)
4)pastu post kat blog korg jek dengan tajuk..ape2 je janji ada HIJAU (senang aku nk detect)..xpayah la suruh aku cek email ke fesbuk ke frenster ke..xpayah yer..bagi link korang post dalam komen box bwah nih je..setel!!
5) ada bran!?? ahaha,,


tarikh tutup JUMAAT, 31/07/2010!!