About me

GERAI PART 1

tajaan secantikmanis on Thursday, July 22, 2010

assalamualikum sahabat

i dah berapa hari tidak update blog i
ini semua gara-gara celcom broadband yang berapa laju sangat linenya kat kolej i

oh niat i nak update blog i tiap-tiap hari
tidak tercapai!!

macam mana ni sahabat
dengan line yang selalu putus-putus
mengganggu keimanan dan kesabaran i sahaja 

okey lah cukup-cukup la pasal celcom broadband i ni
nak bercerita tentang gerai jualan yang berlangsung pada 19 julai dan 20 julai 2010
gerai sempena apa ye?
erhmm entahlah ye..

janji duit modal yang i keluarkan
i dapat semula
dan dapat untung jugak

jom sahabat kita tengok gambar


PAWPAW YANG SANGAT SAYANG PADA BABYNYA


PELANGGAN YANG KUAT MAKAN.
TQ


PENGARAH POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN NI


TUNJUK SKILL AWAL-AWAL
MAK MENTUA TERSENYUM JEK NI DIK OITTT


TERINGAT KEROPOK LEKOR

DR. SYED MUHAMMAD HALEEM

tajaan secantikmanis



assalamualikum sahabat

sahabat semua kenal seorang hamba ALLAH SWT yang bernama DR. SYED MUHAMMAD HALEEM.
beliau seorang seorang yang sangat berani pada pandangan mata saya. alangkah bagusnya kalau saya seberani beliau.

dalam perjalanan beliau ke GAZA untuk menghantar bekalan makanan dan ubat, kapal yang dinaikki beliau yang bernama