About me

bergambar 24 jam

tajaan secantikmanis on Wednesday, July 7, 2010

assalamualikum sahabat

i tengah gila upload gambar
semua gambar-gambar ini diambil pada hari yang sama
cuma berbeza waktunya


i hendak tunjuk buah hati i. #CANON 500D# i beli dengan duit i sendiri. bila dah beli dengan duit kita sendiri, i rasa sayang je kalau i letak merata-rata buah hati i ni. orang nak pegang, nak tengok-tengok pun i rasa tak nak bagi mereka pegang. i rasa risau buah hati i nie ada ada calar tahu. walau calar sedikit pun.


tudung yang dijadikan background tu sangat colourfull kan??
 so sweet kan sahabat. i dah jadi rambang mata. kalau lah i boleh ingat baju-baju i ada warna apa.. nak je i tunjuk tunjuk dan tunjuk je. macamlah banyak sangat duit i nie main tunjuk-tunjuk. fikir 4,5 kali la baru boleh tunjuk. lainlah kalau si dia ada, bolehlah i main tunjuk jek

yeah PIZZA NICE

tajaan secantikmanis

assalamualikum sahabat


baru i perasan riak wajah i semasa makan begitu angun rupanya.
walllaaaa

si dia tengok gambar ni sampai boleh buat si dia jadi makin rindu.
si dia la yang kata

i tolong bagitahu sahabat semua.
hehehe





ini cerita kedai kopi..
eh salah cerita kedai pizza

memang i nak melantak puas-puas masa nie...aishhh roomate i ketiga-tiga nya sudah jadi orang kaya baru.
i yang tidak berduit ni, penat drive kereta, manual pulak tu
buat la muka simpati

azie, watie dan yanti
belanja kita makan ye?
nak makan pizza la

huhuhuh

azie= ye la cik yaya...cik yaya punya bil biar azie yang bayarkan
i=senyuman paling lebar ditunjukkan
watie=kenapa pulak azie yang bayarkan..nanti bil tue kita bahagi kita 3 orang la.
yatie=hah macam tuelah..lapar dah nie


SEHARIAN KITA BERSAMA

tajaan secantikmanis




assalamulaikum sahabat

hari ni mood i melimpah-limpah untuk update blog i yang TERCHENTA ni.
i ada list to do yang perlu i lakukan termasuklah update blog i setiap hari. 
i heranlah macam mana orang lain boleh update blog mereka setiap hari. kadang-kadang dalam sehari boleh 2,3,4 cerita okey.

i jeles  JELES dan jeles.
mereka betul-betul banyak idea untuk di ceritakan di blog masing-masing.

perlu ke i ikut cerita mereka??
perlu ke i ikut apa yang mereka lakukan??
perlu ke i bercerita cerita yang sama seperti mereka??

ah i rasa lebih baik i jadi diri i sendiri.
cerita mengikut apa yang i rasa.
jangan copy and paste cerita orang
jangan meniru cerita orang
huh!!

okey sebenarnya hendak bercerita cerita lain...tapi terpesong pulak jalan ceritanya.

sahabat semua ada tengok tak gambar i yang kat padi tue?
yang lagi 3 orang tu roomate i

tudung putih, pakai cermin mata dan kurus kering dipanggil CIK WAWA

yang bershawl hitam, cardigan pun warna hitam dan pinjam baju i.. hehehe dipanggil CIK AA

next tudung hitam, baju berbelang-belang dan bergambar cekak pinggang.. dipanggil CIK RORO