About me

I wanna be The Sorcerer’s Apprentice

tajaan secantikmanis on Thursday, July 1, 2010


assalamualikum sahabat

i wanna be the sorcerer's apprentice... yang akan di muntahkan di seluruh panggung wayang tak lama lagi... dalam cite ini, superhero nya ada kuasa bebola api yang ada kat tangan tue.. kalau la aku ada kuasa macam tue, aku nak jek kenakan kuasa aku tue kat budak perempuan yang banyak sangat mulut tue..hehh kau ingat kau sowang jek ada mulut..aku pun ada mulut jugak.. lagi satu jangan dok nang gedik denpan aku...sekali aku bagi power aku nie baru tahu..itupun kalau aku ada power bebola api la..

hah GOKU!!TOLONG AJARKAN MACAM MANA NAK DAPAT POWER BEBOLA API..HEHEHE

Contest Bergaya Dengan Baju

tajaan secantikmanis


assalamualikum sahabat..

pertama kali i masuk contest nie...kenapa lah i boleh tertarik dengan contest nie ye..erhmm apa agak-agaknya hadiah yang akan diberikan kepada pemenangnya kan.. so contest yang berjaya memikat hati i nie dianjurkan oleh candy dandy si kaki foto..erhmmm dandy tue apa ye??kalau u all nak masuk jugak boleh la click kat gambar tersebut.



so ini adalah gambar yang i rasa pakaian i yang paling..paling.. dan paling cantek.. walllaaaa...sebenarnya jaket nie i beli sewaktu i form 4..lepas i dapat sambung belajar kat kolej berat badan i naik..so macam KENDERAAN BERAT IKUT KIRI..hahahah...

masa i nak keluar berjalan baru-baru nie i try la jaket ni. eh eh.. muat sudah..hooraayyyy misi i untuk mengurangkan babat-babat yang bermaharajalela sudah tercapai.. so i pilih gambar ni kerana i dah boleh pakai semula jaket nya..

so kepada candy dandy si kaki foto perlu la u pilih i sebagai pemenang contest u..alahaiiiii!!