About me

first day bootcamp second day at perlis part 2

tajaan secantikmanis on Monday, March 15, 2010

statement saya suka bergambar..
macam dah lapuk aku rasa..
so aku nak guna statement gambar suka saya boleh tak?

bergambar salah satu perkara yang mesti aku kena lakukan setiap hari.

kenapa perlu? hah yang itu aku tak tahu.

okey-okey start the story

gambar-gambar ini diambil sebelum melangkah masuk kedalam kelas..

dengan HARAPAN dapat menerima ilmu dengan jayanya. oh bergembira dahulu sebelum bersedih MATI!!

ayat-ayat en.syarizad,

selagi kau boleh baca buku,kau baca..kalau tak boleh tutup jek buku.

so dengan jayanya aku pun bukalah BUKU yang paling mahal. lappy kesayangan ku..

korang jangan la pecaya sangat yang aku tengah study ni. tengah berfacebook sebenarnya ni. aku langsung tak paham apa yang aku belajar. laju sangat orang tu ajar.

first day bootcamp second day at perlis part 1

tajaan secantikmanis

meniru itu satu sistem pembelajaran <3

hahaha statement yang aku boleh katakan sangat gempaq la
en sharizad oitt. tapi bila difikir-fikirkan memang betul juga..


sewaktu aku menaip,,memerah otak untuk mengupdate blog aku,kawan-kawan aku yang lain sibuk dok study untuk esok.. oh mak aii ..

ishh tak tahulah kenapa malas sangat nak study nie.. please please please mood study silalah masuk kedalam mood study aku.

{aku siap menyeru nie tau}



Okei dokey sebenarnya aku nak cerita pasal keganasan aku kami dalam meng 'snap' gambar. hari first je dah berapa keping dah kami bergambar.

"hello!! niat datang poli nak study ataupun bergambar"

tak apalah.. mungkin dengan bergambar dapat mengurangkan sedikit ketakutan kami.



so dont be bimbang


oh yeahh