About me

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

tajaan secantikmanis on Monday, December 6, 2010


Assalamualikum sahabat semua

jalan-jalan ke blog kawan-kawan tadi dan i perasan i giveaway yang menawarkan hadiah yang lumayan. WOW!! jom sama-sama jerit WOW!!
best tu hadiahnya, rugi kalau anda semua tak join giveaway yang dianjurkan oleh mama kembar 3.

tengok-tengok hadiah yang tersedia.. lumayan bukan??
serius rugi kalau anda semua tak join giveaway ini..
haishhh RUGI la

Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel 
Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

Hadiah Ketiga: 
Telekung Travel

HADIAH-HADIAH ADALAH TAJAAN DARI
ITSY BITSY SECRETS
dah puas tengok hadiah, jom kita tengok syarat-syarat penyertaan.
SYARAT
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.
2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!
3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".
4.Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.
5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.
6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.
7.Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.
8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011


Photobucket
Please Share it! :)