About me

FASHIONISTA

tajaan secantikmanis on Thursday, December 16, 2010


bismillahirrahmanirrahim.

huh i hangin satu badan ni. sebab apa? kenapa? bukan apalah. tiada apa-apa pun sebenarnya. *eh gila sudah* sebenarnya kalau hendak dikatakan yang i suka sangat dengan fashion, tipulah sangat-sangat. bukan i tak suka pada fashion, tapi i tidak reti sangat dalam bab-bab berfashion ni. i selalu dok usha blog blogger-bloger yang boleh dikatakan FASHIONISTA. mereka pakailah pakaian pelik macam mana pun,tetap nampak cantik bagi i. i rasa bukan bagi i sahaja, blogger-blogger lain pun mesti mengatakan benda yang sama.

i hendak jadi seorang yang berfashion. yang bermasalahnya sekarang ni, bila i macthingkan baju ini dengan seluar itu, ataupun kain itu, i rasa malu hendak keluar berjalan. i rasa pelik sangat cara i berpakaian. huh i rasa macam i turun dari planet ANEH. lagipun i ni bukannya CUN

adakah itu hanya perasaan i semata-mata. i rasa i hendak berubah menjadi seorang yang berfashion mulai tahun baru 2011. so, untuk menjadi seorang yang berfashion, perkara pertama yang perlu i lakukan: MENURUNKAN BERAT BADAN.

i harap korang semua doakan i cepatlah kurus ye. doakan okey!

Photobucket
Please Share it! :)