About me

BLOGGER AUTOPING FACEBOOK

tajaan secantikmanis on Tuesday, December 28, 2010

bismillahirrahmanirrahim
 
sebelum ke kelas networking design i berblogwallking sebentar. i pergilah blog http://www.teratakarmo.com/ yang mesti i pergi menjenggah setiap hari. wow ada berita baik. berita baik itu adalah dia terjumpa satu blog yang bertemplatekan seperti facebook. alah takkan la korang semua tak tahu facebook tu apa? hah mukabuku tahu tak?? tak pun buku lima???

kasik kreadit kepada http://aduka5.blogspot.com/ kerana kreativiti yang dia tunjukkan. terpegun i tau. 
*boleh tolong buatkan untuk i template macam u tak aduka, tapi i nak warna PINK*
sebenarnya i pun pernah singgah di blog yang bertemplatekan facebook, tapi tidak ada pulak berita baik itu. dari tadi dok cerita pasal berita baik, hah meh la menuju jalan yang lurus. Aduka telah mencipta satu Group dalam FB dimana korang boleh turut serta dan  add Blog URL korang kat blogger Group nie dan Ping blog korang secara auto. senang cerita korang tak payah menyusahkan diri buka facebook untuk ping kan entry korang, eh bukan korang sentiasa 25 jam ke online facebook tu. hahaha.

Photobucket
Please Share it! :)