About me

BUDAK MELAYU BERCIUM DI TEMPAT AWAM

tajaan secantikmanis on Monday, November 15, 2010



TAK MAHU CAKAP BANYAK
I RASA MACAM NAK BAGI PELEMPANG,PENERAJANG,PENUMBUK!!

Photobucket
Please Share it! :)

{ 33 sweetie... read them below or add one }

Zulfahmi Abidin said...

sampai aku malu nak mengaku aku melayu kat member2 cina aku.:(
Terkini:1. Perempuan Tuh Tak Boleh Tahu Yang Seluar Aku Koyak 2. Teknik Basuh Pakaian Mahal Dan Berjenama 3. 70 Jenis Rasa Best

Ayeem Jemain said...

dah malas dah nk tgk. geli nak muntah. haha

secantikmanis said...

@Zulfahmi Abidin
berani betul budak2 sekarang ni

kakyon@kakrose said...

anak siapalah nie..na'uzubillah..

evagebob vid said...

gebob arapkn dorg jth atas jln then kne lnggr dek kete2 tu..kejam x?hahah XD

secantikmanis said...

@Ayeem Jemain
ayem belajar la dengan budak tue
heheheh

secantikmanis said...

@kakyon@kakrose
tak tahulah kak
terang-terangan mukanya kak

secantikmanis said...

@evagebob vid
samalah jugak dengan i
kenderaan dah pon2 pin2 pun tak tahu malu lagi

jaya jr said...

lelaki tu tak dengar cakap member die.member die da suh bla pon duk layan lagi awek die muke seposen..bunga bukan sekuntum..tp nak jugak layan..sampai cium2,kene langgor ngn kete baru laa tau..

magnoliapert said...

tak suke! !@#$%^&*

Siti said...

habis semua blog duk kutuk dia. kesian. tulah balasan buat mende tak pikir akibat.

Sasa Al-Sharif said...

fulamak femes la, aku dah kata dah tinggal aja awek tu. han tak mau dengar. lalu malam tersebut, jeng3... tak nak cerita banyak da. dia lemah dengan godaan iblis. haha.. nahas la menjawab kat kubur nanti

chentamiera said...

nyampah kan...huh

secantikmanis said...

@jaya jr
haishh i tengok sekerat jek video nie rasa menyampah betul la

secantikmanis said...

@magnoliapert
xsuke jugak..sama

secantikmanis said...

@Siti
itulah..tak tahu lah depa guna otak apa

secantikmanis said...

@Sasa Al-Sharif
kawan sasa ke??

secantikmanis said...

@chentamiera
tak mau buat mcm nie tau

Wanzi said...

malas nak salahkan siapa........... yang penting pegangan agama mesti kuat... itu kes dah hilang pedoman,,,, harap2 cepat bertaubat...

secantikmanis said...

@Wanzi
kalau tak salahkan sesiapa...siapa yang perlu bertaubat tue

kobEj0rdan~ said...

kalau aku yang bwk kete mmg aku turun aku tampar dua2.serius

AJ said...

aduh skit gak aty tgk ni.. mana la perasaan malu dorang.. kot yer pun nak merosakkan diri jgnla kt tempat awam..syaitan makin kuat atau kita makin lemah??

:~:Budak Degil :~: said...

ingat ni chicago ke nak kiss2 kt public...nampak sgt budak2 tak matang..ahaha..

btw..dekat depan pavi ni kan..ahahaha
stitto!!

NiNa' said...

hebat nye~

Mario said...

gila ke hape...rasa nak maki tp ni blog org so tak jadi pulak...hehe

Ogy said...

eeeeeee masyaAllahh....huhuhuh

Cik Dara said...

bengong..nape tak buat tgh2 jln..waseh..nenek marah ni.. astgahafillahalazim..

Cikbelog said...

ohh ! apekah??asal la remaja sekarang ramai yang rosak akhlak..ohhh!!

Cikgu Fikri said...

Video ni mmg wat aq mencarut..
Banganglah btina tu..cm confirm jerk jantan tu kain ngan dia...
huhuuhuh.....

little cart00n said...

mereka rasa mereka dok kat amerika agaknya! huhuhu
mmg muka mintak kaki org2 macam ni!
wat malu kaum!huh!

secantikmanis said...

@kobEj0rdan~
hahah masalahnya kau tak bawak keta time tue..ehhehe

secantikmanis said...

@:~:Budak Degil :~:
yup depan pavi..cuba lah bayangkan berapa ramai orang depan pavi time2 malam macam tue

secantikmanis said...

@NiNa'
giler gempaq!!